FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ilie Dumitrescu laudă Dinamo, dar îi atrage atenția lui Rednic: "Există o problemă!"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 noiembrie 2018 19:15

Ilie Dumitrescu se bucură după victoria lui Dinamo cu Voluntari, scor 1-0, însă atrage atenția asupra problemelor pe care Mircea Rednic le va avea în viitorul apropiat din cauza jucătorilor pe care îi aduce. 

"Chiar m-am bucurat foarte mult pentru acest rezultat al lui Dinamo (nr. 1-0 cu Voluntari). S-a apropiat la 4 puncte (nr. de play-off). Nu există culoare în play-off fără Dinamo. Chiar îmi doresc ca Dinamo să ajungă în play-off.

Dinamo va avea un program infernal până în iarnă. Trebuie să joace cu Viitorul, cu CFR, cu Steaua. E un program dificil. Ar fi extraordinar ca Rednic să redreseze corabia din mers și să aibă și rezultate.

Lucrurile sunt într-un trend pozitiv. Încep mereu cu organizarea de joc atunci când mă uit la o echipă. Am văzut o organizare de joc mai bună decât cea din meciul de cupă cu Csikszereda. Au fost momente în care o echipă de liga a 3-a a fost superioară lui Dinamo.

Ieri nu s-a întâmplat asta. Probabil și Rednic a simțit că lucrurile sunt diferite. Probabil s-a cristalizat acolo un nucleu de jucători" a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

...despre jucătorii aduși de Rednic: "E clar că Rednic are un plan, se va întări cu anumiți jucători. Există însă o singură problemă. Nivelul de pregătire. Cu cine s-au pregătit și cum s-au pregătit. Ei vor intra pe un final de sezon aici. Toate echipele au alt ritm, nu e început de sezon. În Liga 1 e diferit ritmul acum, pentru că toate echipele au prins tonusul competiției.

Aici va fi o problemă pentru jucătorii nou veniți la Dinamo. E clar că după perioada de pregătire nivelul va fi altul. Acum este un moment delicat. Există lotul acesta de jucători pe care Rednic îl antrenează de ceva timp și vor veni. Cei care vin trebuie să facă diferența, să ajute, să se vadă o schimbare".

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (18)
csasteauabucuresti
csasteauabucuresti  •  06 Noiembrie 2018, 20:24

Ilie asta mai bine ramanea la baruri si alte chestii mondene, la fotbal mai rau s-a compromis .... Nu era destul ca e brelocul lui ne-a jjijji :-(((

borcea_cel_pacalit_de_jiji
borcea_cel_pacalit_de_jiji  •  06 Noiembrie 2018, 19:58
Postat de moartea_din_vaslui pe 06 Noiembrie 2018, 19:51

Rednic merită laude pentru că a readus Minamo la practicile cooperativei/miliției (vezi penalty ieri, în min.94)

[Postat de valah1986campionii.europei pe 20 Octombrie 2014, 02:24 In Ro am dus-o bine cand am fost in sistem mare mahar. :))))))))))))))))))))) Plase de bani pile relatii BARBATI carciumi distractie. :)))))))))))))...]

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Noiembrie 2018, 20:42

”””.....Dinamo va avea un program infernal până în iarnă. Trebuie să joace cu Viitorul, cu CFR, cu Steaua....” Apreciind interesul sincer al lui Iliuță despre Dinamo, aș face două mențiuni ! 1) Dinamo va juca cu Viitorul, CFR și cu....Fcsb ( nu cu Steaua), 2) În tur Dinamo a bătut Viitorul, a pierdut cu CFR și a făcut egal cu Fcsb , deci 4 puncte ! Acum ar putea face mai multe chiar și cu CFR !!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează