FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA 3-0

Ultimele zile la Dinamo? Rednic, nemulțumit total de un jucător în timpul meciului cu Craiova: "Nu e normal să facă asta la experiența lui"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 09:51

Mircea Axente (31 de ani) a intrat pe teren în minutul 72 al meciului cu CSU Craiova, scor 3-0, și a fost cel mai slab dinamovist de pe teren, primind nota 5 din partea Gazetei Sporturilor.

Atacantul dinamovist pare să aibă zilele numărate în "Groapă". Pe lângă episodul în care Mircea Rednic s-a enervat teribil când Axente era la încălzire și voia să-l introducă (detalii AICI), antrenorul nu și-a ponderat reacțiile nici când jucătorul era pe teren.

La o fază de atac a "câinilor", Axente s-a poziționat în ofsaid, motiv pentru Rednic să se enerveze: "Nu e normal ca la experiența lui să stea în ofsaid", a reacționat antrenorul în timpului jocului.

cprd 242 mircea axente

În plus, Rednic a tot anunțat de când a venit la Dinamo că vrea să mai transfere cel puțin un atacant, ceea ce ar însemna să se descotorosească, cel mai probabil, de Axente. Despre vârful născut la Tulcea s-a mai vorbit că se află pe lista neagră a lui Rednic.

1 gol marcat în 9 meciuri are Axente în acest sezon la Dinamo, echipă la care a venit în iulie 2018

Citește și:

"Câini" strălucitori! Omul lui Rednic, cea mai mare notă de pe teren + Unde e marea "bubă" a lui Dinamo

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (19)
popescu222
popescu222  •  16 Decembrie 2018, 10:32

in fiecare zi monstrul de Rednic mai da afara cate un jucator. Acum cateva zile scriati ca Gomelt pleaca, si iata-l jucand excelent si remarcat de Rednic.

lapusneanul
lapusneanul  •  16 Decembrie 2018, 10:13
Postat de Tanase Cristian pe 16 Decembrie 2018, 10:04

Nu am vazut niciun *** sa faca un articol clar, cum ca, craiolguta a dat meciul caprelor rosii, chiar toti sa fiti manjiti de partid???

tasica, voi sunteti atat de prosti incat credeti ca o echipa aflata in lupta ptr castigarea campionstului sau dupa caz pentru a evita retrogradarea face blat ca sa piarda ea.....hahahaha

catalin.palcu
catalin.palcu  •  16 Decembrie 2018, 11:56
Postat de doomrann pe 16 Decembrie 2018, 11:39

acum doi ani ati terminat la distanta uriasa de primul loc si pe locul 3,cum naiba sa spui ca cu 2 puncte erati campioni aka erati foarte aproape cand nici macar pe 2 nu ati terminat? wtf? a jucat clona cisiu suspect de slab,voi ati jucat la fel ca si cu sibiu etapa trecuta.dar repet,cum bah sa stii ca nu ai nicio sansa la playoff si sa ajuti Steaua batand clona cisiu?

distanta aia 'uriasa' a fost de 4 puncte si fata de primul loc Viitorul si fata de al doilea , FCSB. Inainte de ultimul meci Viitorul si FCSB aveau 41 de pct si Dinamo 39 de pct. De aia spun ca eram si noi cu 41 cu o victorie la Craiova si eram in fata Viitorului si FCSB la directe . In ultima etapa am facut doar egal cu Astra, probabil intelegand ca adversarele nu le vor opune rezistenta celor din fata noastra.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează