FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 4-1

ASTRA - DINAMO 4-1 // Ioan Niculae, atac frontal la fanii "câinilor": "Dinamo e în situația asta și din cauza lor, să nu uitați asta!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 08:41

Ioan Niculae, finanțatorul celor de la Astra Giurgiu, i-a atacat pe fanii dinamoviști la finalul partidei câștigate de echipa sa cu 4-1.

  • CONTEXT: Cele două cluburi au fost implicate într-un schimb dur de replici pe parcursul săptămânii, după ce giurgiuvenii au fixat prețuri mari la bilete pentru fanii lui Dinamo (50 de lei). Pe parcursul partidei, ultrașii roș-albilor l-au înjurat copios pe Niculae, afișând chiar un banner jignitor la adresa acestuia. 

"Mereu vin la noi acasă şi ne înjură. Mai ales pe mine. Iar asta le face mai mult rău. Cu cât ne înjură mai mult, cu atât le dăm mai multe goluri.  Ei au ceva cu toată lumea. Dinamo e în situaţia în care e şi din cauza suporterilor. Să nu uitaţi treaba asta!", a declarat Niculae joi seara, la plecarea de pe stadionul "Marin Anastasovici".

Interesant este faptul că Ioan Niculae este perceput de opinia publică drept un susținător al lui Dinamo, iar în trecut a fost chiar în negocieri pentru a investi în "Ștefan cel Mare".

Câțiva suporteri ai lui Dinamo au fost aseară protagoniștii unor scene reprobabile: au bruscat-o și au insultat-o pe Andreea, soția lui Sergiu Hanca, care s-a aflat în tribune la meci alături de soția lui Steliano Filip și de alte două prietene.

Vezi și:

FOTO Incidente grave la Giurgiu! Soția lui Hanca: "Am fost atacată de fanii lui Dinamo, sunt în stare de șoc!" » Fotbalistul cere rezilierea

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (21)
smdb
smdb  •  21 Decembrie 2018, 11:08
Postat de radumatei pe 21 Decembrie 2018, 11:04

Cum isi permite acest puscarias pesedist sa insulte suporterii unei echipe? Da, exista o nedisimulata antipatie fata de acest personaj, da il injuram pe unde-l prindem, dar prin asta facem un bine societatii. Decizia de a umfla pretul biletelor preferential, la meciurile cu Dinamo, e o golaneala care trebuie taxata.

Cand au facut asta an de an, in ultimii 4 ani cu FCSB, aveai aceeasi parere cutzulache? :))))) Lasa garagara si hai, pregateste-te pentru meciuri la ora 11 :))))))))))))))))))))))))))))

standart
standart  •  21 Decembrie 2018, 11:46
Postat de Adi Luci Mitrea pe 21 Decembrie 2018, 11:30

Cum își permite acest fost milițian, pușcărias sa vb despre Dinamo?

Si de ce sa nu vorbeasca? Nu a fost , este si va fi echipa militiei? Cat va mai fi, fiindca, dupa un lung sir de umilinte, ateptam falimentul. Sa se vindece fotbalul nostru de amestecul ocult al "partidului si institutiilor"!

radumatei
radumatei  •  21 Decembrie 2018, 11:04

Cum isi permite acest puscarias pesedist sa insulte suporterii unei echipe? Da, exista o nedisimulata antipatie fata de acest personaj, da il injuram pe unde-l prindem, dar prin asta facem un bine societatii. Decizia de a umfla pretul biletelor preferential, la meciurile cu Dinamo, e o golaneala care trebuie taxata.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează