FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

HARLEM GNOHERE LA RAYO VALLECANO // Gigi Becali, influențat de Gazeta Sporturilor » Refuză 3 milioane de euro pentru un jucător: „Nu risc să pierd titlul”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 11:22

Presa din Franța scrie că Rayo Vallecano, locul 18 din prima ligă din Spania, este interesată de transferul lui Harlem Gnohere.

Francezii scriu că Rayo Vallecano caută un atacant și Harlem Gnohere ar fi pe lista ibericilor. Pentru golgeterul FCSB, Rayo ar fi dispusă să plătească 3 milioane de euro.

Gnohere este la FCSB din ianuarie 2017, când a venit de la Dinamo. În acest sezon a jucat 17 meciuri în Liga 1 și a marcat 11 goluri.

În plus, vârful n-a fost prezent la antrenamentele de azi și de ieri ale lui Teja, fiind menajat pentru un eventual transfer. Astăzi, în timpul ședinței de pregătire, „Bizonul” era la hotelul din Spania unde FCSB e cazată.

2.500.000 €este cota lui Gnohere, potrivit transfermarkt

Gigi Becali: „Pentru 3 milioane nu risc”

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că nu riscă să piardă titlu pentru 3 milioane de euro și că decizia vine după o analiză citită în Gazeta Sporturilor.

„Nu știu nimic despre oferta asta. Dar dacă scrie, înseamnă că ceva adevărat. Eu zic că 3 milioane de euro e un preț corect, dar nu risc să pierd campionatul. Și presa scria azi că dacă-l dau pe Gnohere pot să pierd titlu. Nu risc titlu pentru 3 milioane. Pentru 5 milioane risc. De ce să o fac ăentru 3 milioane?”, a declarat Gigi Becali la TV Pro X.

Citește și:

ANALIZĂ » Dacă pleacă Gnohere, FCSB își ia adio de la titlu 

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (28)
herman25
herman25  •  22 Ianuarie 2019, 12:26

Titlul l-ai pierdut de mult bre nea gigu....este titlu si in 2020, poti incerca atunci.

hells_angels_buc
hells_angels_buc  •  22 Ianuarie 2019, 12:30
Postat de star_bucuresti pe 22 Ianuarie 2019, 12:27

hells angels aka rusinea romaniei strikes back. au promis baietii ca o sa te execute si nu s-au tinut de cuvant. deci ce sa inteleg,ca hells angels din bucuresti sunt antiromani aka impotriva simbolului romaniei halep si Steaua.

Fcsb nu steaua !! Suntem anti aromani !!!

magic4ever
magic4ever  •  22 Ianuarie 2019, 12:14

Si cu Gnohere si fara el, FCSB nu castiga titlul...CFR Cluj este net superioara si are antrenor cu experienta care a castigat trofee...s-a vazut diferenta clara in meciul direct

Vezi toate comentariile (28)
Comentează