FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali i-a luat la întrebări pe jucători: „Mi-au spus cum e Teja” + Atac subtil la Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 12:11

Gigi Becali i-a luat la întrebări pe jucătorii de la FCSB după cantonamentul din Spania. Patronul roș-albaștrilor a vrut să vadă cum sunt antrenamentele lui Mihai Teja și a primit doar răspunsuri pozitive.

„Am vorbit și cu doi jucători pentru a-mi spune despre ce e vorba cu Teja. M-am interesat cum sunt antrenamentele lui, i-am pus pe jucători să facă o comparație cu antrenamentele echipelor pe unde au mai fost.

Nu vreau să fac o comparație între Teja și ce am avut înainte, că după aia se interpretează. Dar comparația e net favorabilă pentru Teja. Eu am vorbit cu Teja și l-am întrebat dacă doar își laudă jucătorii atunci când spune că are cei mai buni jucători, dar mi-a zis că dacă nu face performanță cu lotul ăsta, pleacă. E un om cu bun simț. Mi-a zis că ăsta-i adevărul, că avem jucători foarte valoroși. Și-a pus singur presiune pentru că el are mare încredere”, a declarat Becali la Pro X.

Becali a lansat și un atac subtil la adresa lui Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB: „Steaua a fost mereu Mercedes, dar n-a avut pilot bun care s-o piloteze”.

Citește și:

Mihai Teja, avertizat de un oficial FCSB: „Dacă va face asta, va avea șanse la titlu și liniște

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (17)
ray51
ray51  •  30 Ianuarie 2019, 15:05

Steaua sau FCSB, Becali sau Teja, Stoian care-i la FCSB, Dica fostul antrenor de la FCSB... Totul se invarte in jurul acestui subiect. Va dati seama cat suntem de redusi noi romanii? Ce penurie de subiecte, cata lipsa de viziune moderna fotbalistica, sportiva, ce gazetarasi comandati, derutati, speriati de patron... As vrea sa mai fac cate un comentariu si la realitatile cotidiene ale altor echipe, ale altor fete din fotbalul romanesc. Dar rar, rar de tot. Aceasta gazeta este proprietate a clubului FCSB?

952030968311337
Pavel Danut  •  30 Ianuarie 2019, 18:38

Gigele se vede cât de credincios eşti,şi un turnător ca şi Iuda un bârfitor,la tine totul se rezumă la milioanele de euro !

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Ianuarie 2019, 17:13

Puteti orice scrie ,tot CFR va lua campionatul...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează