FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 3-0

DINAMO - POLI IAȘI 3-0 // Cornel Dinu, ironic după prima victorie a lui Dinamo din 2019: „E nenorocire dacă Rednic vorbește în franceză! Nistor, Grigore și Sorescu n-au făcut nici limba română”

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 22:48

DINAMO - POLI IAȘI 3-0 // Legenda dinamovistă Cornel Dinu a vorbit despre victoria categorică reușită de Dinamo în fața lui Poli Iași, scor 3-0, însă nu a ezitat să ironizeze câțiva dintre componenții români ai echipei lui Rednic. 

„Dacă Rednic vorbește în franceză la ședințele de pregătiere, e nenorocire! Grigore, Sorescu și Nistor n-au făcut nici limba română”. Așa și-a început„Mister” analiza asupra meciului cu Poli Iași, satirizându-i pe trei dintre jucătorii români din lot.

În continuare, Dinu și-a manifestat reticența cu privire la performanța lui Dinamo din meciul cu Iași:

„Să mai așteptăm din punct de vedere al fotbalului! A fost un meci de luptă. Iașiul a fost echipa mai omogenă, la Dinamo sunt 5 jucători noi față de ultimul meci din decembrie și e greu să devină o echipă competitivă. Primul gol a fost discutabil, iar celelalte două au venit pe contrraatac. Eu țin la un Dinamo care se duce peste adversar, nu-i lasă mingea și îi dă cinci goluri adversarei.

Bobii se aleg sâmbătă, când Dinamo joacă la Sfântu Gheorghe. Din punctul meu de vedere, e greu ca Dinamo să prindă play-off-ul”, a declarat Cornel Dinu, la TV Telekom Sport. 

Vezi și: DINAMO - POLI IAȘI 3-0 // 3 concluzii după victoria lui Dinamo cu Poli Iași: cum s-au schimbat „câinii”, cine impresionează pe teren și cum arată defensiva

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (17)
sebastian.vettel
sebastian.vettel  •  04 Februarie 2019, 23:44

Ma limitez la a spune ca e inoportuna o asemenea declaratie. Dinamo a jucat bine si a castigat. Nu are rost sa vorbim de cum am vrea sa arate. Pentru ce s-a intamplat in ultimul an la Dinamo, prestatia de azi inseamna 2 pasi inainte. Mai departe, vedem ce sanse sunt. Cu inca 4 victorii prindem biletul. Dar sa o luam pas cu pas.

luker
luker  •  05 Februarie 2019, 00:54

Au fost 9p. Acum sunt 7. Daca dupa Sepsi, raman 4p, o sa avem un final de sezon halucinant. Eu cred ca si Iasiul ar avea sanse la play off, insa cred ca Sepsi si Astra nu au ce cauta in top 6.

hells_angels_buc
hells_angels_buc  •  05 Februarie 2019, 00:28
Postat de peluza pe 04 Februarie 2019, 23:21

Va aduceti aminti cand Dinu l-a desfiintat pe Montini desi acesta venea cu un CV destul de bun la Dinamo?

nu

Vezi toate comentariile (17)
Comentează