SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO - STEAUA 34-29

DINAMO - STEAUA 34-29 // Dinamo o bate pe Steaua la handbal masculin și urcă pe podium!

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 19:53

Dinamo și-a luat revanșa în fața Stelei după ce pierduse acum zece zile, 25-26, în semifinalele Cupei României, la Focșani.

Campioana a câștigat de această dată fără probleme meciul din etapa a 23-a, deși nu i-a avut pe teren pe Bannour și Savenco.

"Alb-roșiii" s-au detașat din start și au condus meciul de la un capăt la altul. După 17-12 la pauză, gazdele s-au distanțat în partea a doua la 8 lungimi.

Antrenorul Constantin Ștefan a rulat însă tot lotul și Dinamo a câștigat la final cu 34-29.

Cu cele trei puncte, campioana urcă pe podium, cu trei etape rămase de disputat din sezonul regulat. Rusul Komogorov, cu 8 goluri și francezul Descat cu 6 au fost golgeterii lui Dinamo, de partea cealaltă ieșind în evidență pivotul Grbovici, 7 reușite, și Gabi Florea cu 6.

declarații după DINAMO - STEAUA 34-29

Ovidiu Mihăilă, antrenor Steaua: „Cred că am început timorați acest joc. În repriza a doua am încercat să găsim poziții, dar n-am găsit soluțiile să dăm goluri. Trebuie să mergem mai departe. Vedem ce loc vom ocupa mai departe, poate 6 sau 7”, a spus Mihăilă la TVR 1.

Ionuț Georgescu, Steaua: „Din păcate n-am început bine acest meci. Nu am făcut cel mai bun joc al nostru. Apărarea n-a funcționat cum a trebuit. Nu cred că Dinamo ne-a surprins în vreun fel. Nu ne-a ajutat poarta și nici apărarea nu ne-a ajutat prea mult. Lor le-au intrat golurile din afară și astfel s-au distanțat”

Constantin Ștefan, antrenor Dinamo: „Ne-am luat revanșa. Azi am fost foarte motivați. Jucam în fața suporterilor. Să nu uităm că au fost câteva incidente la Focșani și s-a jucat fără suporteri”

Echipele:

Dinamo: Grigoraș, Heidarirad, Descat, Dima, Alouini, Szasz, Negru, Șandru, Gavriloaia, Komogorov, Muhamed, Mousavi, Acatrinei
Antrenor: Constantin Ștefan

Steaua: Răpciugă, Mohsen, Milosevic, Stavrositu, Georgescu, Becheru, Florea, Constantina, Vegar, Vujic, Humet, Merlă, Grbovic
Antrenor: Ovidiu Mihăilă

Vezi și:

VIDEO Reacția Jandarmeriei după incidentele barbare de la derby-ul din handbal + primele măsuri și ce se întâmplă cu fanii care se întorc la București

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (15)
rocky2
rocky2  •  20 Martie 2019, 01:23
Postat de Valente Farm pe 19 Martie 2019, 08:49

De ce cand joaca sectia de fotbal a CSA-ului ii porecliti "Steaua Armatei" sau ii numiti sec "CSA", iar cand joaca sectia de handbal (al aceluiasi CSA) folositi numele "Steaua" ?

Pentru ca jurnalistii sunt niste aserviti ai ciobanului!

w.c.s.b.
w.c.s.b.  •  19 Martie 2019, 21:42

Cand nu-i ajuta arbitrii stelistii sunt muci, niste anonimi caraghiosi!

581534618615543
Robert Ivan  •  19 Martie 2019, 20:52
Postat de corectu pe 19 Martie 2019, 07:52

In tur Steaua-Dinamo 35-30.

DINAMO - STEAUA 34-29 (avantaj DINAMO)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează