INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Care Balon de Aur? Luka Modric, desființat de un tehnician celebru: „Nu înscrie, nici nu dă assisturi! Lăsați-l pe Hazard, de altcineva are nevoie Real Madrid"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 14:48

Luka Modric (33 de ani) este criticat dur de Radomir Antici, fostul antrenor al lui Atlético, Real şi Barcelona: „De când a ajuns cel mai bun pasator din lume? Madridul ar avea nevoie de un De Bruyne, şi nu de Hazard!"

Un croat atacat de un sârb era ceva obişnuit, nu numai pe câmpul de luptă al fostei Iugoslavii sau pe terenul de fotbal.

Surprinde totuşi tonul vehement cu care Modric e criticat de un fost antrenor al lui Atlético, Real şi Barcelona.

„De când a ajuns cel mai bun pasator din lume, dacă rareori oferă assisturi? Balonul lui de Aur n-are sens, nu înscrie, nu dă pase decisive! Madridului îi trebuie un De Bruyne, nu Hazard", spune Radomir Antici.

Îl vede la Madrid pe Griezmann

Tehnicianul sârb de 70 de ani i-a recomandat lui Zidane ce să schimbe la Real.

„Trebuie să vândă jucători şi sondeze atent piaţa pentru a construi un nou proiect. Antrenorul trebuie protejat şi nu acuzat de ceea ce se întâmplă, pentru că el n-a adus pe nimeni. Fără mari transferuri e greu şi acum, lipsit de obiectiv, nu se mai discută despre fotbal, ci despre mercato. Nu Barca ar avea nevoie de Griezmann, ci mai degrabă Madridul". 

2trofee a cucerit Radomir Antici ca antrenor în Spania, titlul şi Cupa Regelui cu Atletico, în 1995-1996

4 goluri şi 7 pase decisive are Modrici în 40 de meciuri pentru Real în toate competiţiile acestui sezon

Citește și:

Danny Rose, declarație ȘOC la doar 28 de ani: "De-abia aştept să mă retrag!"

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (18)
adriann_
adriann_  •  05 Aprilie 2019, 15:53
Postat de dinamo_fan pe 05 Aprilie 2019, 15:47

eu daca eram Modric ma duceam fie la Messi fie la Ronaldo acasa si le lasam trofeul pe covorul de la intrare. fotbalist bun dar nici macar pe aproape de valoarea unui balon de aur. balonul de aur e un jucator care decide meciurile de unul singur.

Mesajul asta ne arata si de ce nu esti :))) Messi cand a decis de unul singur un meci important, cand a mers pe teren mai putin decat portarul Germaniei si nu s-a intalnit cu mingea in finala CM 2014, sau cand a fost la fel de sters in finala Copei America Centenario pierduta in fata Chile? Sau poate cand s-a facut de ras pe teren propriu, la Copa America gazduita de Argentina si castigata de Uruguay? Conteaza in ce meciuri faci diferenta, nu sa ridici lumea in picioare la meci de campionat cu Betis dar cand dai de greu cu vreo Germanie sa te caute lumea prin iarba...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  05 Aprilie 2019, 15:47

eu daca eram Modric ma duceam fie la Messi fie la Ronaldo acasa si le lasam trofeul pe covorul de la intrare. fotbalist bun dar nici macar pe aproape de valoarea unui balon de aur. balonul de aur e un jucator care decide meciurile de unul singur.

adriann_
adriann_  •  05 Aprilie 2019, 16:02
Postat de dinamo_fan pe 05 Aprilie 2019, 16:04

oh, e bine ca ne arati tu exact ce esti la fiecare comentariu. un mare trol.

Trollingul nu inseamna sa ai vorbele si argumentele la tine si sa le explici prostilor ca sunt prosti, cu dovezi greu de contestat.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează