FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali a anunțat pe cine vrea antrenor la FCSB! Edi Iordănescu i-a luat fața lui Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 19:45

Gigi Becali a anunțat că Marius Șumudică a coborât din capul listei de posibili antrenori ai lui FCSB, iar principalul favorit acum este Edward Iordănescu, fiul lui Anghel Iordănescu. 

„Până acum o oră nu știam nimic. Dar am vorbit cu niște persoane pe care le îndrăgesc și m-au făcut să mă înclin pentru o persoană. M-au sunat și suporterii când au auzit de Șumudică. Eu îl vreau pe Șumudică, dar nu fac nimic împotriva lor.

Nu e nici Reghecampf. Mă gândesc să am succes cu unul care a adus Cupa Campionilor în România. E din sângele ăla de campion european. Edi Iordănescu este!

Nu mai puneți semnul întrebării la antrenori străini. Acum iau român, dar mai târziu vedem. Acum să-l scoateți pe Mangia din listă. Dar mai am un plan, să avem în 2 ani echipă 100% românească. Mi-a intrat mie în cap asta. Vreau să ajut țara mea și echipa națională”, a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

EXCLUSIV Ultrașii lui FCSB nu vor să audă de Șumudică: „Mai bine pe locul 2 decât campion cu el” » Ce vor face dacă Becali îl va pune antrenor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (41)
antifecesebeeeeee
antifecesebeeeeee  •  13 Mai 2019, 20:58

La nici 24 de ore de la castigarea campionatului de catre CFR, ati umplut deja hartia de impachetat peste cu stiri despre cioban

adook
adook  •  13 Mai 2019, 21:24
Postat de zinzir pe 13 Mai 2019, 21:08

Fcsb mai are foarte putini sustinatori, dar pe articolele despre ei intra toata lumea, in special "anti-fcsbistii" ca tine, care intrati si de mai multe ori sa va exprimati dezgustul fata de fcsb si sa va certati cu toata lumea, inclusiv intre voi. Atat timp cat fraierii acceseaza aceste articole si reclamele aferente le apar pe ecran, ziaristii for scrie din ce in ce mai multe ca doar din asta traiesc.

pai intra lumea ca au de cine sa rada,chiar nu ti-ai dat seama?

cluj_cluj
cluj_cluj  •  14 Mai 2019, 07:33
Postat de cornelconasu pe 13 Mai 2019, 23:40

Deja a început să se facă de râs cu strategiile lui doi miei.... Cea mai tare e asta cu....”m-au sunat suporterii...” !!! Care dintre ei ?!!

Pai is 3... Radoom, andrei f si ion iliesci sau cum i-o zice clonei asteia noi. Cred ca a sunat ocupat in draci la jiji :))))

Vezi toate comentariile (41)
Comentează