INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Jurgen Klopp îl acuză de ipocrizie pe Guardiola: „Spune asta pentru că nu a mai ajuns în finala Ligii Campionilor de ceva timp”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 mai 2019 21:14

Jurgen Klopp (51 de ani) îl acuză pe Pep Guardiola (48 de ani) de ipocrizie, după ce spaniolul a afirmat că „Premier League e mai important decât Liga Campionilor”.

  • Tottenham - Liverpool, finala Ligii Campionilor, e sâmbătă, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Premier League este cea mai importantă competiție pentru Pep Guardiola?! Spune asta pentru că nu a mai ajuns în finala Ligii Campionilor de ceva timpTrebuie să recunoaștem însă că e un antrenor grozav și merită toate laudele pe care le primește. 

Noi am încercat să ne impunem în competiția internă anul ăsta. City a fost echipa mai bună, dar noi am mers până la final în Ligă. E firesc ca eu să cred că e mai importantă Liga. Încă am o șansă să o câștig, în timp ce titlul e deja pierdut”, a declarat Klopp într-o conferință de presă.

Guardiola, mulțumit cu Premier League

Guardiola a declarat în mai multe rânduri că ratarea trofeului Ligii nu e un capăt de țară: „Știu că lumea crede că am venit la City pentru Liga Campionilor. Am mai spus-o, pentru mine Premier League e cel mai important trofeu. Aici trebuie să demonstrezi din trei în trei zile, trebuie să ai un nivel constant ridicat”.

Vezi și: 

Klopp a stârnit zâmbete: „Momentul de vârf a fost promovarea cu Mainz”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
cneius
cneius  •  30 Mai 2019, 09:24

In UCL joci 6 meciuri in grupe + 6 meciuri pina in finala, in Premier joci 38 meciuri...Intr-un fel are dreptate Guardiola dar nu se compara situatiile-sint multi factori implicati...

geocluj
geocluj  •  29 Mai 2019, 23:57
Postat de grandetorito pe 29 Mai 2019, 22:46

Pep are dreptate in ceea ce spune, referitor la dificultatea competitiilor si durata lor. Ca importanta financiara, UCL ramane Regina trofeelor. Si Pep stie asta.

Amice, echipa de pe locul 16 in Premier Leauge ia mai multi bani decat castigatoarea UCL. Despre ce vorbesti? Castigatoarea PL ia vreo 150 mil de euro, castigatoarea UCL aprox. 83

107808216804472
Ion Stancu  •  30 Mai 2019, 23:17

Deci pana la urma cele 3 meciuri cu Spurss au fost doar BLATURI ORDINARE ,ca sa nu ia Liverpool titlu.....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează