FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-1

ASTRA - FCSB 2-1 // Reacție explozivă după meci! Patronul Ioan Niculae n-a vrut să discute cu presa: „Să dea interviu scamatorul cu #10!”

Florin Tănase
Florin Tănase

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 23:20

Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, n-a vrut să acorde nici un interviu presei după ce echipa sa a învins FCSB, 2-1 (Gheorghe 20, Alibec 75 / Oaidă 28).

Acesta a plecat de la stadion refuzând să discute cu mass-media, dar le-a transmis jurnaliștilor din mers: „Să dea interviu scamatorul cu numărul 10! Să se ducă la Teatrul Național!”.

Acesta a făcut referire la căpitanul stelist Florin Tănase, decarul lui FCSB, care a intrat la pauză în locul lui Gikiewicz. Tănase a căzut în careu, cerând penalty la o fază din minutul 74. „A fost tras de tricou, se vede”, a fost opinia fostului arbitru Ion Crăciunescu la TV Digi Sport. „Dacă nu primim 11 metri, ce să mai zic? A fost penalty”, a spus și Gigi Becali.

Astra - FCSB 2-1

  • Au marcat: V. Gheorghe 20, Alibec 75 / Oaidă 28

Vezi AICI detalii despre meci!

Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (31)
antonio25
antonio25  •  06 August 2019, 00:09

Tanase e capitanul fecesebist nu stelist, da voi continuati sa fiti slugi...

1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  05 August 2019, 23:41

Lui Tănase i se potrivește perfect povestea cu tânărul cioban și venirea lupului.Cand in sfârșit a venit lupul,nimeni nu l a mai crezut.Si consecința a fost nefastă.Asa și cu acest jucător de fotbal,că fotbalist nu a demonstrat că ar fi.Căzând la fiecare contact mai mult sau mai puțin evident,chiar dacă e posibil să fie faultat,arbitrii preferă să lase jocul să continue.Plus că nu știu de ce,dar omul a început să vorbească mult și de cele mai multe ori aiurea.Probabil s a molipsit de la patron.Flăcăii ăștia nu au talent oratoric,ei ar trebui pe cât posibil să încerce să și facă treaba pentru care,între noi fie vorba,sunt plătiți mai mult decât excelent.Unde mai pui că de multe ori se umplu de penibil?Seara aceasta nu a făcut decât să întărească regula.

fairplayromania
fairplayromania  •  06 August 2019, 01:50
Postat de Abigail Laslas pe 06 August 2019, 00:02

freaca, ba, bocanci, ca nu-ti citește nimeni bălmăjelile

E greu pentru tine ca sa citeşti, nu e aşa ? Poze nu aveţi, ca ar fi mai lesne pentru prostovanul ăsta....

Vezi toate comentariile (31)
Comentează