FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB / Ilie Dumitrescu îi lansează o provocare lui Gigi Becali: „Să coboare el pe bancă dacă tot își asumă”

FOTO: Captură TV Digi Sport // Ilie Dumitrescu
FOTO: Captură TV Digi Sport // Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 18:41

Ilie Dumitrescu (50 de ani) a vorbit despre situația antrenorului la FCSB și i-a transmis lui Gigi Becali să nu se mai implice la echipă.

„Este o criză de moment. Eu sunt convins că Gigi Becali va găsi o soluție pentru banca tehnică. Ieri eram la o cafea și primesc un telefon. Și-a schimbat numărul de telefon Gigi, nu îl știam. Am răspuns. Mi-a spus de Conceicao și i-am spus că e o soluție foarte bună.

Să înțeleagă odată pentru totdeauna că o perioadă ar trebui ca Gigi Becali să nu se mai implice. Sunt momente când jucători simt că se face acest lucru. Asta nu face altceva decât să știrbească din autoritatea antrenorului în vestiar. În ultima perioadă, jucătorii sunt foarte inteligenți, simt foarte imediat ce se întâmplă”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

„Să coboare Gigi Becali pe bancă”

Bun prieten cu patronul de la FCSB, Ilie Dumitrescu i-a lansat o provocare lui Gigi Becali: să își asume postura de antrenor al echipei.

„Domne, știi care ar fi următorul pas? Să coboare. Dacă tot își asumă chestia asta (n.r. - de a se implica la echipă), ar fi interesant să îl vedem și pe bancă”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

VEZI ȘI:

FCSB // UPDATE Antonio Conceicao nu s-a înțeles cu Gigi Becali! FCSB rămâne în continuare fără antrenor + reacția finanțatorului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
114008756435133
Todinca Mihai  •  06 August 2019, 23:15

Cel mai sinistru personaj al fotbalului românesc n-a reușit să-l aducă pe portughez la echipa din motivul binecunoscut....dar au mai rămas 19....ceea ce s întîmpla la FCSB este probabil caz unic în lumea fotbalului ....rușinea fotbalului românesc ne rostogolim pe tobogan deja locul 9 in campionat iar în E.L. vine Mlada.*** nu se baga nimeni pe tine ***....!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  06 August 2019, 22:43

Mister ***-*** , pe banca eu cred ca si Jijel este mai bun ca tine , ca analist inca nu stiu , dar cred ca sunteti pe acolo amandoi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  06 August 2019, 21:55

Si Iliuta a fost unul din multii cara au fost slugi la stana ciobanului si stie despre ce vorbeste!El nu cerea decat RESPECT si a primit din belsug......l-a zburat ciobanul cu prima ocazie!Are dreptate cu sugestia ca EL CIOBANDANTE sa se faca antrenor,ca tot el face echipa si isi bate joc de orice sluga de pe banca de rezerve....Dar Jiji nu e bun decat sa fie fraierit de MM,deoarece a dovedit din plin ca nu se pricepe la fotbal absolut deloc si pervesrul ala de Stoica il fraiereste cum vrea!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează