FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // UPDATE Antonio Conceicao nu s-a înțeles cu Gigi Becali! FCSB rămâne în continuare fără antrenor + reacția finanțatorului

Toni Conceicao a ajuns în România FOTO: Captură @TV Telekom Sport
Toni Conceicao a ajuns în România FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 17:39

Antonio Conceicao (57 de ani), dat ca favorit pentru preluarea conducerii băncii tehnice a FCSB-ului, nu va ajunge în tabăra vicecampioanei.

update 17:59

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, a anunțat stadiul negocierilor cu antrenorul portughez: „Nu ne-am înțeles încă. El a venit să ne cunoaștem. A plecat la Cluj, pentru că el s-a întors în România pentru meciul CFR - Celtic. Mai sunt și alți antrenori pe listă. Nu s-au terminat antrenorii, tată”, a declarat Gigi Becali, potrivit ProX.

UPDATE 17:33

Potrivit TV DigiSport, antrenorul portughez nu s-a înțeles cu patronul Gigi Becali, în urma unor discuții purtate astăzi, la Palat.

Negocierile nu au durat mai multe de o jumătate de oră, iar fostul tehnician al CFR-ului ar fi plecat pentru că nu a ajuns la un numitor comun cu Becali.

Portughezul va merge miercuri la meciul tur dintre CFR Cluj și Celtic, din turul III preliminar al Ligii Campionilor.

Știrea inițială

Portughezul Toni Conceicao (57 de ani) a ajuns astăzi, în jurul ore 15:00, pe aeroportul Otopeni. Antrenorul merge direct la palatul din Aleea Alexandru pentru a negocia cu Gigi Becali.

Cu un bagaj voluminos și un zâmbet larg. Așa i-a întâmpinat Conceicao pe jurnaliștii de pe aeroport. Portughezul a fost reținut în declarații, dar a promis că după întâlnirea cu patronul celor de la FCSB va spune mai multe: „Vorbim după întâlnire. O să vedem dacă rămân în România!”. 

Dacă negocierile decurg bine, Conceicao va sta pe banca celor de la FCSB la meciul tur cu cehii de la Mlada Boleslav, din turul III preliminar al Europa League, de joi, ora 21:30. 

Cine e Conceicao

Conceicao e un antrenor cu foarte mare experiență. În această vară împlinește 20 de ani de când a debutat în această meserie.

A pregătit multe echipe decente din Portugalia, exemple: Setubal, Belenenses, Moreirense. Conceicao ar putea sta pe bancă încă de joi, când FCSB dispută prima manșă din turul 3 preliminar în Europa League, împotriva cehilor de la Mlada Boleslav. 

6 trofee, două titluri, 3 Cupe și o Supercupă a câștigat Conceicao la CFR în cele 3 mandate pe care le-a avut: aprilie - noiembrie 2009, decembrie 2015 - iunie 2016 și iulie 2018 - februarie 2019

VEZI ȘI:

Gianluca Zambrotta și Mauro Camoranesi, refuzați de Gigi Becali! S-a gândit și la alte nume-surpriză

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (70)
114008756435133
Todinca Mihai  •  06 August 2019, 22:26

Cine ar putea accepta sa fie sluga ciobanului chiar sunt curios sa vad unde sunt cei " 20 " de antrenori care se bat pentru a fi antrenori ***.hai giubilica ne elimina și Mlada și orice echipa de valoarea ligii a patra

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flojo
flojo  •  06 August 2019, 22:24

Dacă aduni IQ-urile celor patru fecefecesebiști care aberează pe aici, abia dacă-ți dă 50! Ăștia-s fanii fariseului!

105662257060988
Eugen Qy  •  06 August 2019, 21:39
Postat de pugliesi pe 06 August 2019, 16:09

Bine ai venit la STEAUA BUCUREȘTI, Antonio Conceicao!

In ruptul capului nu pot crede ca Toni se va duce in liga a 4a ! In rest la echipa cu 6 consoane poate merge orice *** sau *** sau cum ii mai numeste celebrul "creditor principal" ori antrenor SEF !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează