FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SPORTUL SNAGOV - PETROLUL 0-1

VIDEO Flavius Stoican critică decizia Comisiei în cazul Dan Petrescu: „E mult, n-a omorât pe nimeni!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 19:24

Flavius Stoican, antrenorul Petrolului, a fost mulțumit de evoluția echipei sale în turul 4 al Cupei României contra celor de la Sportul Snagov pe care i-a învins cu 1-0. Tehnicianul a comentat și situația lui Dan Petrescu, antrenor care a primit 4 etape de suspendare după scandalul de la meciul cu Astra.

„Sunt relaxat acum. Ne creăm multe ocazii, dar nu marcăm. Nu avem luciditate în fața porții. E bine că avem multe ocazii, dar azi a intrat mai greu în poartă. Sper să marcăm mai multe goluri în meciurile următoare. Toți muncesc la această echipă, începând de la suporteri. 

Hamza a venit la echipă pentru suporteri. Avem tot ce ne trebuie. Nu avem voie să nu promovăm. Mai durează vreo 10 zile până când vor fi actele în regulă. Hamza vrea să arate tuturor că e același jucător pe care-l știam când a plecat din România”, a declarat Flavius Stoican.

„E mult patru etape cât a primit Dan Petrescu”

Flavius Stoican consideră că Dan Petrescu a primit o pedeapsă mult prea mare pentru gesturile făcute la meciul dintre Astra și CFR Cluj, scor 3-2. (Detalii AICI)

„E mult patru etape. El e sufletul echipei acolo. E decizia Comisiei și nu o comentez. Dar sincer e mult 4 etape, că n-a împușcat pe nimeni. Fotbalul e fotbal, mai și scapi o vorbă de dulce printre dinți, mai dai și din mâini. În fotbal se pune suflet. 

Sunt multe lucruri care te împing să ai astfel de gesturi, dar și noi trebuie să fim mai ponderați. Eu nu am treabă. Chiar dacă mai gesticulez, eu nu agresez. Vreau să fiu diplomat, dar e greu”, a adăugat Stoican.

Citește și:

CUPA ROMÂNIEI / Joi, de la ora 12:00, e tragerea la sorți a șaisprezecimilor! Ar putea avea loc un duel-șoc între CS Universitatea și FC U Craiova

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (25)
blatistu49
blatistu49  •  11 Septembrie 2019, 20:46

Coltescu trebuia de mult scos din arbitraj e u n golan

kamouniyak
kamouniyak  •  11 Septembrie 2019, 22:01
Postat de kostyca43 pe 11 Septembrie 2019, 21:45

Mult prea puțin pentru huliganism,minim 10 etape și o amenda pe măsură.Daca cel înjurat era Stoican tot așa vorbea?

Ce a facut Petrescu a fost injuratura, nu huliganism. Si cand echipa ta e cea furata asa pe fata, sunt convins ca si tu il.injuri pe Coltescu

blatistu49
blatistu49  •  11 Septembrie 2019, 20:37
Postat de Marcello Kazan pe 11 Septembrie 2019, 20:29

Stoicane, aveam o parere buna despre tine... Spunind ca "N-A OMORIT PE NIMENI", TE DESCALIFICI SI CA OM SI CA ANTRENOR... Pentru mine si sint sigur si pentru altii, NU mai insemni nimic.

hai ba dispari ca vb prostii dar golanul de Cotescu nu merita scosc din Arbitraj are cezi de vicieri de rezultat bati din gura impotriva celei m bune echipe singura calificata in Europa

Vezi toate comentariile (25)
Comentează