FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Vlad Munteanu, poveste incredibilă de la Bacău: „S-a pus în genunchi, și-a făcut cruce și mi-a spus că nu voi ajunge niciodată fotbalist”

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 octombrie 2019 13:56

Vlad Munteanu (38 de ani), fost mijlocaș stânga, în prezent manager la loturile naționale, a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP LIVE și a povestit un episod de pe vremea când juca la Bacău, sub comanda lui Florin Halagian.  

„Aveam 18 ani, cel mai tânăr de la Bacău avea 25-26 de ani. Am fost rezervă în primul meci. Halagian ne punea să scriem echipa cu o seară înainte, dar eu nu m-am trecut pe foaie. Am pus un jucător mai experimentat. Sunt sigur că dacă mă puneam pe hârtie jucam titular. Un jucător pe vremea respectivă în autocar în drumul spre cantonament m-a criticat, el fiind puțin cu 2-3 beri băute după meci. S-a pus în genunchi, și-a făcut cruce și mi-a spus că nu voi ajunge niciodată fotbalist. În autocar era și antrenorul secund Costel Pană, care a auzit tot

A doua zi a intrat Halagian în vestiar și a spus doar atât: «Atâta timp cât voi fi eu la Bacău, Munteanu va juca tot timpul titular». Din ziua aia n-am mai avut probleme. Intrasem în pământ de rușine. Interacțiunea mea cu nea Florin Halagian a fost mereu bună, m-a protejat, m-a certat când a fost de certat. A fost corect cu mine, dar a fost omul care a văzut ceva în mine.  

Veneau jucătorii la masă în șlapi și a certat un jucător. Apoi s-a uitat spre mine care aveam un fel de sandale și le-a zis că așa au voie să fie încălțați”, a povestit Vlad Munteanu, la GSP LIVE.  

Vlad Munteanu a plecat de la Bacău la Dinamo în vara anului 2000, iar ulterior a mai jucat în România la FC Național, și Concordia Chiajna. În străinătate, acesta a evoluat la Energie Cottbus, Wolfsburg, Auxerre, Bielefeld, FSV Frankfurt și Erzgebirge Aue. 

VEZI ȘI: 

FCSB - DINAMO // VIDEO Vlad Munteanu îl ironizează pe Florin Talpan, după ce i-a amenințat cu judecata pe oamenii de la FIFA20: „Cred că e ocupat și cu Call of Duty, că nici Armata nu o duce bine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Adio! Cristi Chivu a ratat titlul cu Inter și și-a dat demisia: „Și cu asta am încheiat”
Stranieri
Adio! Cristi Chivu a ratat titlul cu Inter și și-a dat demisia: „Și cu asta am încheiat”
În Bundesliga a fost nebunie curată la baraj: au revenit de la 0-3! Imagini tari
Campionate
În Bundesliga a fost nebunie curată la baraj: au revenit de la 0-3! Imagini tari
Avocatul care a salvat FRF de la faliment în procesul cu Mititelu, implicat în scandalul momentului! Acuzat de trafic de influență și spălare de bani
Superliga
Avocatul care a salvat FRF de la faliment în procesul cu Mititelu, implicat în scandalul momentului! Acuzat de trafic de influență și spălare de bani

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează