FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - VIITORUL 1-1

Verdictul lui Ion Crăciunescu după Hermannstadt - Viitorul » Arbitrii au făcut praf meciul: „Niște repetenți îi învață pe alți repetenți”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 23:29

Meciul dintre Hermannstadt și Viitorul, 1-1, a avut nu mai puțin de trei penalty-uri, dintre care două ratate, iar fazele controversate au fost tranșate de către fostul arbitru Ion Crăciunescu.  

Acesta l-a desființat pe „centralul” Adrian Cojocaru, care a acordat destul de ușor un penalty în minutul 78 pentru Viitorul, penalty ratat de către Gabriel Iancu.  

Arată că sunt niște repetenți care îi învață pe alți repetenți. Eu nu am văzut așa ceva. Trebuie să fii ferm când arăți punctul cu var. Dacă acesta este un limbaj al corpului, eu mă duc să mă fac preot, că mai am timp. 

E tipic pentru simulare. O mână pusă din lateral nu mă face să cad în față. Este simulare”, a spus Ion Crăciunescu, la TV Digi Sport. 

VEZI ȘI: 

HERMANNSTADT - VIITORUL 1-1 // Gică Hagi a luat foc! Ce le-a spus jucătorilor săi la vestiare: „Asta nu e echipa mea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (11)
sasesase
sasesase  •  09 Noiembrie 2019, 08:35
Postat de valu4ever pe 09 Noiembrie 2019, 07:53

Hagi face ce vrea *** in Romania! Daca nu ar fii asa echipa lui s-ar bate la retrogradare!

Era retrogradată de mult. Hagi un caracter zero, urmat de Becali și Halep.

537618173433095
Lica Dumitriu  •  09 Noiembrie 2019, 08:29

Noi nu avem fotbal / in schimb avem ,afaceri cu jucatori intru hagi si becali

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  09 Noiembrie 2019, 06:03

De acord cu Ion Craciunescu dar as adauga, de unde, mama masi, s-a nascocit chestia asta ca daca te atinge un adversar e musai fault? Am vazut sute de simulari grosolane, ca si aseara, dealtfel, pe care arbitrul le-a socotit faulturi doar pentru ca jucatorii s-au atins. Apoi, bai netotilor, voi nu invatati, la scoala de arbitraj, despre dinamica naturala a corpului cand este impins? cum sa te impinga unul si tu sa cazi ca un pietroi? corpul se dezechilibraza si capata o miscare dezechilibrata, nu te prabusesti, pur si simplu, imi aduc aminte de o cadere de acest gen a lui Tanase in careul oltenilor, si, in locul unei miscari necontrolate, dezechilibrate, sa asisti la o simulare groteasca. Aseara, dincolo de urletele lui Hagi, Iancu trebuia sa fie eliminat fara ezitare. Si suspendat, apoi, 4 etape.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează