FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CRAIOVA 1-1

CHINDIA - CRAIOVA 1-1 // Victor Pițurcă: „Este inadmisibil! Erau în «10» și au jucat mai bine decât noi”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 noiembrie 2019 18:58

Victor Pițurcă (63 de ani), antrenorul Universității Craiova, a oferit declarații după remiza echipei sale împotriva Chindiei Târgoviște, scor 1-1.

„Dacă nu reușești să marchezi la începutul jocului și când ei sunt în «10», asta se întâmplă. Au jucat mai bine, pe alocuri, în inferioritate decât noi, trebuie să fim mulțumiți cu acest egal. Probabil dacă nu egalam rapid, pierdeam meciul. 

Sunt supărat pentru tot ce s-a întâmplat în teren. Este inadmisibil! Am jucat cu un om în plus și n-am câștigat. 

Nu este nicio presiune! Era un joc de fotbal după un meci foarte bun (victoria cu Dinamo, scor 4-1), dar nu am reușit să ne concentrăm. Aveam așteptări mai mari de la fotbaliștii mei. Psihic nu stăm bine. Dacă nu ești concentrat, poți să ratezi, cum au ratat Mihăilă, Cosic și alți jucători”, a declarat Pițurcă la TV Telekom Sport.

„Ne așteptam la un meci greu, știam că va fi o echipă care se va apăra foarte bine. Am încercat să-i desfacem, dar n-am reușit. Ne-am relaxat puțin, am crezut că ne va fi mai ușor după ce au rămas în «10», însă, deși am egalat rapid, nu am câștigat. Sunt dezamăgit, dar trebuie să mergem înainte, la fotbal se poate întâmpla și așa ceva”
Nicușor Bancu, fotbalist Craiova

VEZI ȘI:

SEPSI SF. GHEORGHE // S.O.S. Florin Ștefan » Mirel Rădoi: „A avut ofertă de 2 milioane de euro din Rusia” + Răspunsul patronului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
spartcapus
spartcapus  •  09 Noiembrie 2019, 20:35

Asa se intampla cand ai un antrenor foarte slab asa cum este Pitzi!

adrianrobert77
adrianrobert77  •  10 Noiembrie 2019, 07:22

Nu ma pricep la analiza tehnica dar ce vad cu ochiul liber. Cand antrena Papura, juca prost si castiga cu noroc. Piturca joaca la noroc dar rezultatul e mai mereu prost. Un antrenor mare se vede si cand antreneaza o echipa mica. Am vazut ultimele 30 min, centrari haotice in careu, preluari de parca aveau doua picioare stangi. Eu nu stiu baietii astia ce naiba or face toata saptamana la antrenamente. Totul culmina cu fundasul stanga al nationalei, voleul ala perfect executat :P in locul lui, as ramane dupa antrenamente ca si CR sa imi acopar punctele slabe.

1651152618487237
Aurel Stanciu  •  09 Noiembrie 2019, 21:30

Penibili! Mingea era rotunda doar la jucatorii Chindiei, la craioveni se transforma intr-una de rugby. S Mi-e teama ca Piturca e foarte departe de ce am dori noi, Moldovan a aratat azi ca e mult mai bun. Din pacate...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează