FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

VIDEO Viorel Moldovan anunță într-un mod spectaculos că vrea să fie selecționer: „Eu sunt costoboc, spaima lui Marcus Aurelius! Mă urc pe cal, iau arma și merg la luptă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 19:11

Viorel Moldovan (47 de ani) a anunțat că este gata să revină la echipa națională și să devină selecționer.

Moldovan a fost secundul lui Anghel Iordănescu la EURO 2016. Acum are un discurs spectaculos, anunțând că vrea să preia echipa națională.

„De dacii liberi ați auzit? Au fost niște triburi care făceau parte din dacii liberi, printre care și costobocii. Eu vin din Nord, sunt costoboc. Costobocii erau considerați spaima împăratului Marcus Aurelius. 

Să fiu selecționer este exact ca și cum m-aș duce la luptă. Mi-aș îmbrățișa soția, copiii, aș pune șaua pe cal, aș lua arma și m-aș duce la luptă! Abia aștept momentul acesta. Rămâne de văzut când va veni.

 Nu contează dacă sunt pe listă. Mai devreme sau mai târziu va veni momentul acela. Acum trebuie să fac treabă foarte bună la Chindia, iar echipa să joace. Am prestat un fotbal de calitate, incisiv. Eu am nevoie de o echipă nervoasă, cu nervi. Trebuie să avem «flacără» și să mergem înainte”, a declarat Viorel Moldovan la conferința de presă de dinaintea meciului cu CFR Cluj. 

CFR Cluj - Chindia se joacă vineri, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și TV Digi Sport.

Citește și:

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF: „Mirel Rădoi trebuie să fie selecționer! Acum avem 7 antrenori pe listă, salariul va fi decent”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (26)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  20 Noiembrie 2019, 20:15

Costoboc?Marcus Aurelius a avut de infruntat timp de 20 de ani-din 160 pana in 180 e.n.-invaziile triburilor germanice ale quazilor,marcomanilor- de pe teritoriul Cehiei si vestul Slovaciei(razboaiele marcomanice)- si ale burilor germanici-din estul Slovaciei, nord estul Ungariei, Bihor,Crisana si Maramures-la care s-au alaturat sarmatii yazigi, din Voivodina si Banat!Cu totii au invadat si Dacia romana,incendiind si castrul legiunii a XIII-a Gemina de la Apulum!Dupa aceasta invazie, Marcus Aurelius a intarit apararea provinciei Dacia, aducand si legiunea a V-a Macedonica!Costobocii-celti?erau in Podolia,la nord de buri!Dar in Bistrita Nasaud-de unde e Viorel Moldovan-erau dacii,eventual o pate din bastarnii germanici, trecuti din Moldova!Dar Ghiorel -cu trasaturile lui mongoloide-prea seamana cu "partenerii nostri"din pusta,dar daca el vrea sa fie costoboc,sa fie costoboc!Adica vrea sa zica ca el ii bate pe jucatori, daca nu-i respecta indicatiile!O fi destul?Ca la o adica,il avem si pe Ionel Ganea!

neneafane
neneafane  •  20 Noiembrie 2019, 21:18

Moldovan, este cel mai bun antrenor din liga întâi. Echipele unde antrenează joacă un fotbal modern, nu doar agresiv așa cum inteleg mulți fotbalul modern. Modestia îl face să fie în afara numelor astea care se tot vehiculează . Meșter din cap până în picioare.

spritz123
spritz123  •  20 Noiembrie 2019, 20:55

Moldo..are Caracter...are Vointa...dar lipsesc altele..a fost la Auxerre..si a plecat repede..La Nantes unde a facut isorie nici nu au vrut sa auda de el...se numeste un pic de inteligenta, strategie, experienta...cu noroc il vedem peste vreo 5 ani...inca o data OMUL MOLDOVAN... este ce ne trebuie

Vezi toate comentariile (26)
Comentează