FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-3

FCSB - ASTRA 1-3 // Dezastru în defensiva FCSB: 3 note de 3 » Alibec și Budescu, cei mai buni de pe teren

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 noiembrie 2019 09:29

FCSB a pierdut clar pe teren propriu, 1-3 cu Astra, după un joc slab în repriza secundă. 

După ce Gnohere a deschis scorul, în minutul 19, Astra a revenit prin golurile marcate de Alibec, autorul unei duble, și Gabi Enache. 

FCSB a avut o prestație lamentabilă în defensivă, iar fundașii Vali Crețu, Iulian Cristea și Aristidis Soiledis au fost notați cu 3 de Gazeta Sporturilor. Florin Tănase, Dennis Man și Dragoș Nedelcu au jucat și ei foarte slab, primind nota 4. 

Harlem Gnohere a fost cel mai bun jucător de la FCSB, primind 7. Denis Alibec și Constantin Budescu au fost cei mai buni de pe teren, fiind notați cu 8. Bogdan Andone, antrenorul Astrei, a luat 8, în timp ce Bogdan Vintilă, tehnicianul celor de la FCSB, a primit 4. 

FCSB - ASTRA 1-3 // Dezastru în defensiva FCSB: 3 note de 3 » Alibec și Budescu, cei mai buni de pe teren

Citește și:

Constantin Budescu, DEVASTATOR: „A fost o bătaie de joc! Nu mai merg la națională!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (33)
danny_l
danny_l  •  24 Noiembrie 2019, 11:13

FCSB au primit exact ce au meritat,sa nu uitam cum au plecat Enache,Alibec de la FSCB ,sau eliberat de toate frustrarile,o greseala mare din partea lui Contra,eu i-as fi bagat pe amandoi sa joace,si-asa am fost penibili cu Spania,am avut in teren numai vedete de la Prodanca,jucatori cu staif,ne meritam soarta.Cat despre acest meci ,e bine ca ASTRA a coborat FSCB cu picioarele pe pamant,abia acum sa vazut valoarea si gaurile din echipa lui Vintila,daca mai pierde 2 meciuri Vintila e pa,prietenii stiu de ce.

221076718695786
Dominic Bean  •  24 Noiembrie 2019, 10:49
Postat de Daniel Irimescu pe 24 Noiembrie 2019, 10:46

V am spus ca o sa fie 3 4 mii Ca mai mereu am avut dreptate. Au fost 3.500

Eu zic ca este o mare mare minciuna stelemista. Se puteau numara spectatorii cu ochiul liber. Nu cred ca au fost mai mult de 180.

ge3orge3
ge3orge3  •  24 Noiembrie 2019, 10:18

S a intooooors MM dinamovistul :))))))) A vazut ca FCSB se apropie de primul loc, cu toate ca el a lasat o pe ultimul loc :)))))) A facut tot posibilul sa revina sa isi indeplineasca obiectivul: FCSB IN B :))))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează