INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Incredibil! Fanii lui Manchester City vor să scape de Pep Guardiola: „Distruge clubul, și-a construit cariera doar pe Lionel Messi!”

Articol de - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 09:48

Suporterii din Manchester City au creat hashtagul #PepOut, după ce formația lui Pep Guardiola (48 de ani) a înregistrat al cincilea meci fără victorie (2-2 la Newcastle) din acest campionat. „Cetățenii” sunt la 11 puncte de liderul Liverpool.

Nu se aștepta Guardiola să ajungă într-un asemenea punct la Man. City. Să aibă cinci meciuri fără victorie în primele 14 etape (a avut șase în tot sezonul 2017-2018 și tot șase în 2018-2019) și să fie la 11 puncte în spatele lui Liverpool. Al treilea titlu consecutiv pare imposibil. 

„Au stat zece în propriul careu"

Am jucat foarte bine, dar nu trebuie să subestimăm adversarii. S-au apărat solid, au stat zece în propriul careu, și noi am primit două goluri din două șuturi pe poartă", a căutat managerul campioanei să explice acest nou pas greșit. „Nu e o idee bună să ne gândim acum la dezavantajul față de Liverpool, trebuie doar să câștigăm partide. Dacă nu învingem, va fi tot mai dificil".

„Dați-l afară cât încă nu e prea târziu!"

Mulți suporteri ai „cetățenilor" și-au pierdut răbdarea, fierb de furie și îl atacă pe manager. Îl vor demis pe cel care i-a făcut campioni doi ani la rând.

Au creat hashtag-ul #PepOut. Un fan nervos a comentat pe Twitter: „Sunt zece ani de când țin cu City și e dureros să postez un mesaj de acest gen. Guardiola îmi distruge clubul, ne distruge tradiția. Dați-l afară cât încă nu e prea târziu! Și-a construit întreaga carieră pe Messi. Messi i-a creat această reputație falsă. Vă rog, uniți-vă cu mine. #PepOut". Și alți fani se strâng în jurul lui. Împotriva lui Guardiola. 

Pașii greșiți ai lui City 

  • 2-2 cu Newcastle (d) 
  • 1-3 cu Liverpool (d) 
  • 0-2 cu Wolverhampton (a) 
  • 2-3 cu Norwich (d) 
  • 2-2 cu Tottenham (a)

URMĂTOARELE MECIURI PENTRU CITY

VEZI ȘI:

Wigan - Reading 1-3 // Mark Bowen, managerul englezilor, dezvăluie momentul care l-a făcut pe George Pușcaș să explodeze + Notă maximă pentru „tricolor” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Decembrie 2019, 12:24
Postat de ge0x pe 01 Decembrie 2019, 11:33

Iti dai seama daca a comentat un tralala si astia de la gsp au făcut subiect, cu ce a spus un suporter. Si el tine doar de 10 ani cu City. Pai Man City e un fel de fc Vaslui. Pana sa vina banu de la arabi, erau niște anonimi. Au luat campionatul in anii '70 odata si de atunci s-au batut doar la retrogradare, chiar si prin liga a doua si a treia. Pleaca arabii, adio City.

Deocamdată, arabii sunt acolo, iar Guardiola își bate joc de banii lor. City este singura echipă din Anglia care nu are virilitate, vigoare, spirit de luptă. Niște leșinați car plimbă și freacă mingea, având nevoie de zece atingeri și de cinșpe piruete, care nu trag din afara careului decât o dată la cinci meciuri. A avut ceva rezultate exclusiv datorită valorii individuale a anumitor jucători.

magic4ever
magic4ever  •  01 Decembrie 2019, 12:15
Postat de raul4steaua pe 01 Decembrie 2019, 11:25

Echipa cu traditie 0, cu suporteri doar de rezultat

Manchester City este un fel de Fcsb la scara mult mai mare...echipa cu doar 4-5 titluri cum are si clona Fcsb...in sfarsit si-au dat seama si fanii lui City(dupa fanii lui Bayern) ce gluma de antrenor este Guardiola care a cheltuit sute de milioane pe transferuri si nu are nici o sansa sa castige Ucl...Guardiola nu o sa castige niciodată UCL fara Barcelona & Messi,nu o sa ajunga niciodată la nivelul lui Mourinho care a castigat Ucl cu Porto si Inter care aveau a 15 sansa la castigarea trofeului...

persanu
persanu  •  01 Decembrie 2019, 10:58

Click bait. O știre făcută după o postare de pe instagram a unui suporter oarecare. Excepțional. Ma intreb de ce sunt plătiți jurnaliștii care fac munca de birou, pentru tampii ca noi care dau click pt nimic.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează