FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 2-0

FCSB - CRAIOVA 2-0 // Victor Pițurcă anunță o discuție decisivă cu Mihai Rotaru: „Vom lua decizia împreună!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 21:41

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0, în ultimul meci de Liga 1 din 2019. Victor Pițurcă e nemulțumit de prestația elevilor săi și anunță o discuție decisivă cu patronul Mihai Rotaru în privința strategiei din iarnă.

Vom vedea, voi avea o discuție cu patronul despre schimbările care trebuie făcute. Vom vedea ce măsuri vom lua, dacă putem lua, și ne vom hotărî. Ar fi culmea să mergem în direcții opuse. Nu s-a întâmplat absolut nimic între noi. Dacă vom lua o decizie, o vom lua împreună”, a spus Victor Pițurcă la TV Telekom Sport.  

...despre meci: „Au fost greșeli în apărare cum s-au mai întâmplat și la meciurile trecute. A fost vorba și de execuțiile adversarilor. Golul lui Man a venit după o acțiune frumoasă și o execuție care se impunea din acel unghi. Poate și noi ar trebui să interpretăm altă partitură pe faza ofensivă”. 

...despre rivalele la titlu: „Dintre adversarele întâlnite până acum cred că CFR e cea mai puternică. Vine și FCSB din spate. Au acești puști care au crescut și s-au maturizat. Pot face multe, multe lucruri”.

„A fost un meci foarte greu. În prima repriză ne-a dominat total. Au înscris pe două greșeli copilărești de-ale noastre. În repriza a doua am avut și noi ocazii de a marca, dar n-am avut noroc. Noi ne batem în continuare pentru titlu. Nu ne facem emoții la participarea în play-off”
Andrei Ivan

Vezi și:

FCSB - CRAIOVA // FOTO S-au distrat cu apărarea lui Pițurcă! 3 faze de generic în decurs de 5 minute: Florinel Coman i-a încheiat cariera lui Vlădoiu :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (35)
andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  24 Decembrie 2019, 12:55

Niste impostori.Amandoi.Numai după bani nemunciți umbla amândoi.In 2008 asta care inca se crede antrenor trișa la cazino in cel mai mizerabil mod până l-au prins aia pe acolo și l-au dat afară.Iar cel care îl "finanțează"este condamnat în dosarul retrocedărilor ilegale de la ANRP după ce a fost prins cu bani ilegali și nemunciți luați ilegal de la statul român via ANRP.

1903345806650343
Despău Alexandra Alin  •  23 Decembrie 2019, 17:38
Postat de jgcwgwgvgebtr pe 23 Decembrie 2019, 11:49

Dupa o infrangere sar toate leprele in capul lui Piturca. Faceti ce a facut el si apoi comentati. E un antrenor de clasa care face o favoare intregii tari prin simpla sa prezenta.

***? care dupa un meci pierdut?In 6 meciuri in deplasare a strans 2 puncte+victorie chinuita cu voluntari casa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

908074729289300
Radulescu Aurel  •  23 Decembrie 2019, 16:29
Postat de catalynn pe 23 Decembrie 2019, 00:49

Victore, atât timp cât Rotaru ii datorează “respect” lu’ ne-a jjijji pt ajutorul dat in legătura cu supraevaluari și drepturi litigioase prin “intrările” pe are le are el și clanul sau, nu ai ce face, degeaba pregătești tu meciul, aia aranjează cu 2 fundași și portarul și e gata treaba. Ca doar nu a greșit Bălasa de fraier ... Discuția despre asta trebuie sa fie, dacă omul are obligații asta e, nu are rost sa te compromiți aiurea.

E primul meci,cand Balasa gresete ingozitor ? Ultimele 4 meciuri a gresi mereu si arata ca e un fotbalist catrastofal.Restu e cancan.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează