FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATURALIZARE

ROMÂNIA // Mario Camora face pasul decisiv spre națională: „Sperăm să rezolvăm până la finalul lunii februarie” + Rădoi e încântat de idee

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 20:17

Mario Camora (33 de ani), fundașul stânga al lui CFR Cluj, e optimist că va dobândi cetățenia română până la finalul lunii februarie.

Astfel, el ar putea deveni o variantă pentru Mirel Rădoi la echipa națională.

„Sperăm să rezolvăm până la finalul lunii februarie. Am spus tot timpul că sunt dispus să ajut naționala României, dacă e nevoie de mine. Dacă ei cred că pot să fiu un plus şi să ajut, cu siguranţă mă duc cu mare plăcere să câştig pentru această ţară minunată, care mi-a dat tot ce am eu în viaţă, pentru mine şi pentru familia mea.

Aşa că nu am cum să refuz această oportunitate. Dar nu depinde de mine, depinde de ei, dacă mă vor sau nu. Dar normal că m-aş bucura şi o să dau tot pentru România”, a declarat Camora, potrivit TV Telekom Sport.

Mario Camora, fundaș în vârstă de 33 de ani, evoluează pentru CFR Cluj din 2011. În 2021, portughezul ar împlini 10 ani de când evoluează pentru „feroviari”.

„Mi-aș dori să văd inclusiv mulți străini de la CFR Cluj la națională. Doar în România se întâmplă asta, eu n-am auzit ca în altă țară să nu se dorească jucători naturalizați pentru națională”
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj, în decembrie

În trecut, FRF a avut mai multe tentative de a naturaliza jucători, însă ideea a rămas de fiecare dată fără finalitate. Mirel Rădoi, actualul selecționer, a lansat până acum posibilitatea de a-i naturaliza pe Billel Omrani, Mario Camora și Nicolao Cardoso. Varianta Camora e una pe placul lui Rădoi, afirmă surse din anturajul „tricolorilor”.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

VIDEO // Dan Petrescu, scandal cu arbitri în ultimul amical din Spania

Vezi și: 

CFR CLUJ // Acuzat de fanii FCSB-ului, Alexandru Chipciu răspunde: „Trădare e când te duci la Dinamo sau la Rapid”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (31)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  26 Ianuarie 2020, 12:48

Are 34 ani impliniti si trage pe nas tare de tot e tocmai bun ptr nationala

764468963651742
Ilie Golombioschi  •  26 Ianuarie 2020, 12:27

Nationala trebuie facuta strict din jucatori sub 28 de ani la inceputul campaniilor de calificare si strict din competitiile interne si normal strict intai cetateni romani si apoi selectionabili .

189254898748309
Claude SH  •  26 Ianuarie 2020, 11:48

Camorra e un súper om, a demonstrat ca fotbalist atât în grupele Champions League în 2012, contribuind din plin la cele 10 puncte în grupa, cât și cum la 8 ani distanță, în grupele Europa League. Se menține în continuare foarte bine ca fotbalist iar minim 2 ani Naționala se poate folosi de el la un nivel optim. Bravo!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează