FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Acuzat de fanii FCSB-ului, Alexandru Chipciu răspunde: „Trădare e când te duci la Dinamo sau la Rapid”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 17:39

Alexandru Chipciu, 31 de ani, unul dintre cei mai apreciați jucători din istoria recentă a FCSB-ului, a semnat în această iarnă cu CFR Cluj, stârnind nemulțumirile suporterilor roș-albaștri.

Azi, după amicalul CFR - Emelec 3-2, Chipciu a vorbit pe larg despre alegerea sa de a semna cu „feroviarii” în detrimentul FCSB-ului.

„Trădare, din punctul meu de vedere, este atunci când te duci la Dinamo sau la Rapid. E imposibil ca vreodată să joc la Dinamo sau la Rapid. 

Cu CFR Cluj, când eram la FCSB, am avut o rivalitate mai mult fotbalistică. Fiind plecat 3 ani şi jumătate din România, nu înţelegeam rivalitatea fotbalistică din momentul de faţă. Într-adevăr, în momentul de faţă, între CFR şi Steaua este o rivalitate fotbalistică foarte mare”, a spus Chipciu, potrivit TV Digi Sport.

Alex Chipciu a evoluat de-a lungul carierei pentru FC Brașov, FCSB, Anderlecht și Sparta Praga. Belgienii l-au cumpărat în 2016 de la roș-albaștri pentru 3 milioane de euro.

VIDEO //  Dan Petrescu, scandal cu arbitri în ultimul amical din Spania

Vezi șI: 

CFR CLUJ - EMELEC 3-2 // VIDEO Dan Petrescu a vrut să scoată echipa de pe teren: „Aveam dubii cu arbitrii, să nu facă ce făceau în alte cantonamente”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
remarque
remarque  •  26 Ianuarie 2020, 12:39

putine comentarii de la suporterii FCSB care ar fi suparati pe Chipciu. Care Chipciu tot vorbeste de Steaua. Ce brambureala cu pretentii de articol de sport.

cris4co
cris4co  •  26 Ianuarie 2020, 11:54

Se spune ca Chipciu a gresit ca a tradat FCSB...io spun ca CFR agresit ca l-a luat. A acceptat o oaie neagra in mijlocul ei...

cris4co
cris4co  •  26 Ianuarie 2020, 11:41

Rapid nu are nevoie de astfel de jucatori...mai exact nu are nevoie de nici un jucator ajuns mai intai la FCSB. Rapid poate primii jucatori de la orice echipa din Romania...cu exceptia FCSB. Pentru ca FCSB este singura echipa din Romania care are un stil de joc SMECHERESC. Nu este intamplator...de-a lungul timpului au avut antrenori care i-au antrenat in stilul asta...pentru ca este acel stil care permite arbitrilor sa interpreteze si sa judece fazele FALS...sa dicteze INJUST. De exemplu daca vreti...se urca in carca adversarului la propriu,il face sa cada iar arbitru nu dicteaza fault...desi e fault si in curtea scolii. Nu ma luati cu mentalitatea invechita...asa trebuie sa fie fotbalul...cum spun eu. De aceea tin cu Rapid...de fapt nici o alta echipa de fotbal din Romania nu a acceptat sa joace asa...in complicitate cu arbitru...nici macar DINAMO...nici macar acum n-o face desi are probleme mari.De-a lungul timpului au fost multe echipe care s-au desfintat dar nu au facut asa ceva...Si FCSB s-ar fi desfintat demult daca nu ar fi jucat asa...Asa ca prefer la Rapid jucatori ca cei din prezent...care se chinuie dar joaca cinstit...Faulteaza-SE DA FAULT.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează