FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, dezvăluiri incendiare: „Bălgrădean nu mai intră în baza de pregătire!” » Cum a reacționat „Pufi” în fața întrebărilor lui Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 23:26

Cristi Bălgrădean (31 de ani) a decis să plece de la FCSB și să meargă la marea rivală CFR Cluj, campioana din ultimele două sezoane.

Gigi Becali s-a declarat șocat de această operațiune și l-a acuzat pe portar de non-combat în meciurile cu Botoșani și Dinamo. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit și detalii din contractul lui Bălgrădean cu CFR Cluj. 

Gigi Becali: „Nu mai are ce căuta în baza de pregătire!”

„El mi-a zis că a semnat acum 10 zile, dar acum aflu că au fost 3 săptămâni. Cu alte cuvinte, și cu Dinamo s-a făcut că plouă la lovitura aia liberă. Dacă trage de la 35 de metri... De ce crezi că nu l-am băgat cu Târgoviște? Simțeam ceva, simțeam că e ceva necurat în cazul lui.

Nu mai are ce căuta nici măcar în baza de antrenament. I-am zis să se ducă la echipa lui. I-au dat 100.000 la semnătură și 20.000 de euro pe lună, apoi mai ții și secret. Pentru ce îi dai?! Nu știu sigur că asta e suma, dar așa știu. Să și-l ia, cum să îl mai plătesc eu?! Dacă venea și mă anunța, da, era totul în regulă”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

„Când au auzit jucătorii de la MM, s-au întrebat cum să ne meargă bine. Aveam spion în casă. L-a întrebat MM cu cine ținea când jucam noi cu Craiova? Tăcea din gură, nu zicea nimic. Cu cine a ținut când a jucat Astra cu CFR? A zis «Cu CFR»...”
Gigi Becali, patron FCSB

Vezi și:

FCSB // Comentatorul Emil Grădinescu îl ironizează pe Gigi Becali: „De unde să știi, când tu muți oile de pe o parte pe alta a autostrăzii?! Cu cușma pe ochi și mițoasa pe umeri”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra
Superliga
Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra" » Acum, oficialii de la Sepsi se contrazic în declarații
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Superliga
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu
Superliga
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu

„Te ridică sau te bagă în pământ” » Horațiu Moldovan a povestit cum a cucerit-o pe Aza Gabriela: „Prima noastră întâlnire a fost la asigurări”

Iubita unui jucător cu 400 de meciuri în Seria A i-a mărturisit Dilettei Leotta: „De asta dormim în camere separate”


Comentarii (63)
vasy86le
vasy86le  •  05 Martie 2020, 10:51

Becali e cam prostut, pai lovitura libera a lui Sin, a fost executata perfect, la vinclu, nici Iker Casillas nu o scotea pe aia..

104459837173638
Dinu Stefan  •  05 Martie 2020, 10:47
Postat de Cristian Vavure pe 05 Martie 2020, 09:50

Punem pariu ca Gigi nu are curaj sa i faca nimic ? Pt ca Balgradean il are la mina cu mai multe mizerii atunci cind el apara poarta la Dinamo !

asa e,nea gg manca seminte si arunca mizeriile pe jos,in vestiaru cainilor....dar totusi balgradean e unu si acelasi loboncz ,ca parca ala era nemultumit de cum impartise strambu ,parandaratu ?!

104459837173638
Dinu Stefan  •  05 Martie 2020, 10:42
Postat de felix_grandet pe 05 Martie 2020, 10:05

Aparaaaa Vlaaaddd... Ohhh, nuuu!!! Mingea este in poarta! :)))) Azi incepe showul! Astazi incepe adevaratul serial VLAD! Comedie de 10 episoade. BOIERIE!!!

mister tinkle,nu e mai usor sa-l accidentati in minutul 1 si sa apere planic sau care isi mai cere transferul la sekuritatea din clejani ???

Vezi toate comentariile (63)
Comentează