INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RONALDINHO ELIBERAT

L-a salvat Lionel Messi? Cauțiunea lui Ronaldinho, plătită dinspre Barcelona!

Presa argentiniană susține că Ronaldinho a fost eliberat din închisoarea paraguayană cu ajutorul banilor plătiți de cineva de la Barcelona. Acel cineva ar fi Lionel Messi! Foto: Guliver/GettyImaes
Presa argentiniană susține că Ronaldinho a fost eliberat din închisoarea paraguayană cu ajutorul banilor plătiți de cineva de la Barcelona. Acel cineva ar fi Lionel Messi! Foto: Guliver/GettyImaes

Articol de - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 23:14

Presa argentiniană susține că Ronaldinho a fost eliberat din închisoarea paraguayană cu ajutorul banilor plătiți de cineva de la Barcelona. Acel cineva ar fi Lionel Messi!

Calvarul de 5 săptămâni îndurat în pușcăria din Asunción s-a terminat aseară pentru Ronaldinho, care a ieșit în schimbul unei mari sume de bani. 1,6 milioane de dolari a fost cauțiunea acceptată de judecătorul paraguayan pentru el și fratele său Roberto de Assis Moreira, dublul ultimei sume refuzate la anteriorul apel făcut de avocații brazilienilor și garantate cu o proprietate a unui amic.

Messi face banii în 12 zile

Banii n-ar fi fost plătiți însă de "Dinho", a cărui situație financiară nu este deloc roză, vezi amenda de 2 milioane $ neachitată din cauza căreia i s-a reținut un timp pașaportul. Salvarea ar fi venit dinspre fostul său club, Barcelona! Presa argentiniană a aflat că dintr-un cont al catalanilor ar fi plecat banii în Paraguay. "Totul ca un gest de amiciție și recunoștință pentru ceea ce a însemnat Ronaldinho pentru Barca. Mai mult, există indicii că s-a oferit să-l ajute chiar căpitanul Leo Messi, care câștigă din salariu acei bani în mai puțin de două săptămâni.

L-a salvat Lionel Messi? Cauțiunea lui Ronaldinho, plătită dinspre Barcelona!

Autograf pe tricoul lui Gremio

Dinho a dat autografe la ieșirea din pușcărie (inclusiv unuia pe un tricou al lui Gremio, echipa ce l-a lansat) înainte de a se urca în mașina poliției care l-a condus către hotelul unde va rămâne în arest domiciliar până la finalizarea anchetei: "Vă mulțumesc tuturor pentru rugăciunile voastre".

Angajat de o bandă criminală

Fostul star al Barcelonei și fratele au intrat în bucluc fiind prinși la vamă cu pașapoarte și cărți de identitate false folosite pentru a participa la un eveniment caritabil. Ei sunt suspectați de legături cu o rețea de spălare de bani de ordinul sutelor de milioane, Ancheta ar putea dura până la șase luni, de aceea procuratura din Paraguay a insistat să-i rețină, pentru a nu risca o fugă din țară.

5 trofeea cucerit Ronaldinho la Barcelona între 2003 și 2008, între care și o Ligă

94 de goluriîn 207 partide jucate a reușit starul brazilian pentru echipa blaugrana

STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri despre Ronaldinho:

Ăsta da arest la domiciuliu! Imagini fabuloase din locul în care își ispășește pedeapsa Ronaldinho

Imagini din închisoare » Cum a reacționat Ronaldinho când a aflat că va fi eliberat

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (6)
amicu
amicu  •  09 Aprilie 2020, 07:07

Ronaldinho a fost in Paraguay la un eveniment caritabi, nu la furat, nu la impartit droguri si nici sa faca vreun act terorist. Oricum, cred ca eveniment caritabl a fost si detentia lui, pentru ca le-a ridicat moralul celor aflati in detentie si cred ca zilele petrecute cu Ronaldinho acolo au fost o eliberare pentru ei. Cred ca si gardienii au avut mai multa liniste si divertisment cu el acolo. Cine uraste Barcelona va spune, da, un puscarias, un infractor. Insa evita sa spuna circumstantele. Dar pe Ronaldinho nu cred ca il uraste nimeni. Este un geniu, e carismatic si nu cred ca exista rival sa il urasca

amicu
amicu  •  09 Aprilie 2020, 07:02
Postat de severusl pe 09 Aprilie 2020, 00:43

infractorii din Barcelona se ajuta intre ei, imi pare rau ca si-au patat imaginea in asa hal

si eu pot spune ca esti nascut din flori, dar nu am nicio dovada

214383209009257
Ionut Ionut  •  09 Aprilie 2020, 02:55
Postat de Ionut Ionut pe 09 Aprilie 2020, 02:54

***

Pote.... Pute..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează