STIRI EXTRASPORT  ·  ÎNCHISOARE

VIDEO Imagini din închisoare » Cum a reacționat Ronaldinho când a aflat că va fi eliberat

Ronaldinho a aflat că va pleca din închisoare printr-un apel video // sursă foto: captură YouTube @ ABC TV Paraguay +4 FOTO
Ronaldinho a aflat că va pleca din închisoare printr-un apel video // sursă foto: captură YouTube @ ABC TV Paraguay

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 19:27

Ronaldinho (40 de ani) a fost eliberat din închisoarea din Paraguay unde și-a petrecut ultima lună, însă va rămâne în arest la domiciliu. Chiar și așa, vestea l-a bucurat foarte tare pe fostul fotbalist. Acesta nu și-a putut ascunde fericirea la auzul veștii că va fi pus sub arest la domiciliu.

  • Pe 6 martie, Ronaldinho a ajuns în închisoarea din Asuncion, împreună cu fratele său, Roberto Assis. Amândoi intraseră în Paraguay cu pașapoarte și cărți de identitate false;
  • Au fost reținuți, apoi trimiși în arest provizoriu, în așteptarea procesului, care ar putea dura și șase luni;
  • Ronaldinho și fratele său ar fi ieșit din închisoare după ce aceștia ar fi o achitat o cauțiune în valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro.

Ronaldinho a primit vestea printr-un apel video

Judecătorul Gustavo Amarilla i-a contactat pe Ronaldinho și pe fratele său marți, printr-un apel video. La începutul conversației, acesta a spus: „Avocații tăi spun că veți respecta condițiile arestului la domiciliu. Trebuie să știu dacă înțelegeți termenii eliberării pe cauțiune și dacă îi acceptați”.

Ronaldinho a confirmat aproape instant: „Accept!”. Ulterior, fratele său a oferit același răspuns. Apoi, informat că va putea părăsi închisoarea, Ronaldinho a fost surprins zâmbind larg și făcând gestul celebru la care recurgea de fiecare dată când înscria pe terenul de fotbal.

Arest la domiciliu într-un hotel cu sală de forță și piscină

„Dințosul” și fratele său vor petrece arestul la domiciliu în hotelul Palmaroga din Asuncion, capitala Paraguayului. Cei doi vor sta într-o suită prezidențială a complexului, care cuprinde sală de forță și piscină.

GALERIE FOTO. Ronaldinho, arestat în Paraguay

+5 FOTO

Citește mai multe știri despre situația lui Ronaldinho:GRECIA ÎNCHIDE FRONTIERELE. Singura frontieră care nu este închisă noaptea.
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1