FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Surprize, surprize cu Ionuț Negoiță » Anunțul făcut înainte de ziua decisivă pentru vânzare: „Între timp, s-a mai întâmplat ceva”

Ionuț Negoiță este din 2013 patronul lui Dinamo
Ionuț Negoiță este din 2013 patronul lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2020 07:18

Ionuț Negoiță (48 de ani), conducătorul lui Dinamo, a făcut noi precizări despre vânzarea clubului. Acesta a vorbit despre datoriile roș-albilor și despre baza sportivă de la Săftica.

  • Marți va fi întâlnirea decisivă dintre Negoiță și cei din Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo", care au trimis o scrisoare de intenție către actualul finanțator al clubului
  • Ionuț Negoiță vrea să le cedeze lor tot pachetul de acțiuni pe care îl controlează la Dinamo, aceasta după ce a mai dat 10 la sută fanilor angrenați în programul socios „DDB", care au virat deja peste 210.000 euro în conturile echipei

„E practic o eşalonare făcută către ANAF pentru taxele pe doi ani de 500.000 de euro. Şi mai e pe rol litigiul cu Rotariu, de 200.000 de euro, pe care l-am câştigat în primă instanţă, iar acum se judecă. Eu zic că o să îl câştigăm.

Ei preiau şi pasive şi active. Au avut tot ce au cerut la momentul respectiv, la fel ca toţi cei interesaţi să preia clubul, li s-a răspuns la tot ce au dorit. Între timp, s-a mai adăugat la datorii, dar unele sunt eşalonate, altele pot fi şi ele eşalonate, deci situaţia nu e dramatică dacă nu se mai tergiversează mult”, a declarat Negoiță la TV Digi Sport.

Ionuț Negoiță, conducător Dinamo: „Suntem printre puţinele cluburi care au o bază proprie de antrenament”

„Baza de la Săfica e pe această societate, cu bază de cazare, restaurant, sala de sport, terenuri, şi ce mai e e acolo. Suntem printre puţinele cluburi care au o bază proprie de antrenament. Partea din faţă nu a fost niciodată dedicată sportului, s-a vândut ca să se poată finanţa pentru planul de insolvenţă”

Cifre șocante în bilanțul financiar pe 2019 al lui Dinamo

Dinamo a publicat datele contabile, așa cum au procedat și celelalte cluburi din prima ligă. Numerele afișate pe site-ul clubului traduc gestiunea dezastruoasă din club. Societatea consumă bani mai mulți decât încasează și nici rezultatele sportive nu justifică paguba.

Pentru anul 2019, diferența dintre venituri și cheltuieli e de aproape două milioane de euro! Datele sunt înregistrate în lei în contablitate. Venituri din exploatare, adică din activitățile curente, specifice clubului: 16,6 milioane de lei. Cheltuieli din exploatare: 25,9 milioane de lei.

VIDEO Mesajul lui Riccardo Piscitelli pentru fanii dinamoviști

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dezvăluiri incredibile ale lui Cornel Dinu: „Lui Negoiță i s-a sugerat civilizat să lase ugerul de muls!”

Numele lui Nicolae Stanciu va apărea pe tricoul de joc al lui Dinamo: „Va fi o noutate pentru fotbalul românesc” » Cât a donat jucătorul

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (18)
ares.123
ares.123  •  20 Aprilie 2020, 10:43
Postat de moshu_shukaru pe 20 Aprilie 2020, 10:18

Și când te gândești că unii dintre ei au cochetat și cu pușcăria! Acolo unde, într-un moment (divin) de inspirație, au devenit...„scriitori”.

Obsesia asta bolnavicioasa pentru vecini va macina vietile. Cat despre penali...stai linistit, ca fratii pianisti au bube mult mai mari decat ciobanul, doar ca protectia politica inca functioneaza.

107991897552266
Piramidon Quijote  •  20 Aprilie 2020, 09:39

E plină țara asta de oameni de nimic , de escroci , de profitori , de hoți , de tâlhari , de criminali , de *** , dar parcă Neputință ăsta îi întrece pe toți ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ares.123
ares.123  •  20 Aprilie 2020, 14:58
Postat de jackryan pe 20 Aprilie 2020, 14:46

Culcat !! Baga 10 flotari ...si lasa gsp ul :)))

Am bagat si flotari...sunt in meniul zilnic.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close