INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  POVESTE

Marius Șumudică dezvăluie un gest de efect al lui Ilie Dumitrescu: „Jos pălăria în fața lui! Gusturile lui Ilie sunt aparte, e elegant și inteligent”

Ilie Dumitrescu l-a ajutat pe Marius Șumudică în 1999
Ilie Dumitrescu l-a ajutat pe Marius Șumudică în 1999

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 20:15

Marius Șumudică (49 de ani) a povestit o întâmplare cu Ilie Dumitrescu, cel care l-a dus în 1999 de la Rapid la Maritimo Funchal.

Antrenorul lui Gaziantep a povestit că Ilie Dumitrescu, cel care atunci era impresar, a avut grijă de el în Portugalia și i-a mulțumit pentru gestul făcut.

„Cred că am fost singurul transfer al lui Ilie Dumitrescu. El m-a dus de la Rapid la Maritimo. A făcut ceva extraordinar pentru mine, știe cum să-l facă pe om să se simtă bine. Când m-am transferat la Maritimo era prima experiență în străinătate. Am pupat ușa de cinci ori când am plecat de la mama de acasă. Îmi era greu să mă dezlipesc de fotbalul românesc, de Rapid, de părinți. 

Jos pălăria în fața lui Ilie. O să-l respect toată viața pentru asta. Chiar dacă ce a făcut el e ceva minor, m-a mișcat. El mi-a luat un apartament acolo. Gusturile lui Ilie sunt aparte, e elegant și inteligent. Era clar că nu se putea ca apartamentul să nu-mi placă.

Când am ajuns acolo și am deschis frigiderul am văzut că era plin. Nu lipsea nimic. Eu veneam după un drum lung, în care schimbasem trei avioane. El m-a făcut să mă simt important. Era clar că nu făcea această meserie pentru comisioane. A dorit ca mie să-mi fie bine. A fost un gest impresionant”, a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport.

„Așa am pățit și eu când am ajuns la Tottenham. Șumudică făcuse un sezon foarte bun la Rapid, era într-o formă foarte bună în acea perioadă”
 Ilie Dumitrescu 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Anunț amenințător pentru Gigi Becali: „E discriminare! Jucătorii vor câștiga 100% procesele”

Ionuț Negoiță, anunț de ultimă oră! A reluat negocierile cu spaniolii: „Am ajuns la un compromis! Sunt gata să ia clubul până pe 30” + o nouă ofertă pentru club

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
2290353194581653
Andrei Piatra  •  22 Aprilie 2020, 21:38
Postat de godot pe 22 Aprilie 2020, 20:56

Ce recuzită are Ilie in spate, sunt foarte frumoase in poze culorile cotoarelor, se vede pentru ce le-a luat :)

Ilie Dumitrescu la librarie: " - Dati-mi si mie va rog 5ml de carte pe verde, 3ml pe rosu si 4ml pe negru, va rog."

matole_vicius666
matole_vicius666  •  22 Aprilie 2020, 22:22
Postat de zica pe 22 Aprilie 2020, 22:10

Este făcută în galeriile de artă pe care le are in Centrul vechi

Ok! Mie imi pare ca are acolo toate colectiile Adevarul :)))). Cat si daca le-o fi atins....e treaba lui....desi, cel mai probabil, singura care le-a atins e menajera. Mie mi-e simpatic Ilie si apreciez faptul ca a investit in imaginea lui, arata impecabil, da bine pe sticla. Pana la urma, trebuie privit ca fiind un fost fotbalist dar mi se pare ca exagereaza putin, dorind sa para ceea ce nu este. O biblioteca umpluta doar din colectiile Adevarul da bine in poza asa......ca decor armonios.....

caoradea
caoradea  •  22 Aprilie 2020, 22:12

1. Hai nu a fost tot timpul asa, de ce crezi ca a fost dat afara de la Tottenham ? 2. Daca tu crezi ca inteligenta si civilizatia inseamna un costum scump, carti si diferite colectii scumpe de picturi si obiecte de arta respectiv utilizarea unor expresii "inteligente" si "aristocrate", atunci gresesti. 3. Nici Ilie nu a terminat Oxfordul, nici macar o facultate romaneasca. 4. Vocabularul lui este destul de subtire. Ca atare ramane un fost fotbalist (f talentat dp parerea mea, insa neserios) mediocru, care crede ca aristocratia, cultura, inteligenta etc se cumpara cu banii castigati din fotbal.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează