FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ionuț Negoiță, anunț de ultimă oră! A reluat negocierile cu spaniolii: „Am ajuns la un compromis! Sunt gata să ia clubul până pe 30” + o nouă ofertă pentru club

Ionuț Negoiță vrea să vândă Dinamo
Ionuț Negoiță vrea să vândă Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 17:45

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a anunțat că a reluat negocierile cu fondul de investiții din Spania și că ibericii ar putea prelua clubul până la finalul lunii aprilie.

După ce criticat dur oferta primită inițial de la fondul de investiții din Spania,  Ionuț Negoiță a anunțat că ibericii au revenit cu o altă ofertă și că s-a ajuns la un numitor comun. În plus, omul de afaceri a declarat că și există o nouă propunere, de alți spanioli.

„Fondul de investiții cu care colegii mei au fost în discuții de vreo două săptămâni a făcut în weekend o propunere ciudată. Ni s-a zis «Domnule, luăm clubul, dar trebuie plătite toate datoriile și salariile la zi». Eu dau clubul cu un leu ca să își asume ei restul, să achite salarii și datorii.

Discutăm unde se poate discuta. Dar dacă spuneți «Puneți voi banii ca să fie bine», atunci nu mai vorbim. Am discutat ieri cu spaniolii și, când au văzut că există interes, s-au resuscitat. Eu zic că s-a ajuns la o formulă de compromis. Acum să vedem dacă se va finaliza. Rămâne de văzut. Oamenii sunt din filmul care trebuie și sunt implicați în fotbal. Au bani și au renunțat la ideea de a plăti noi tot.

Ei voiau să ne ocupăm noi de toate datoriile. Oameni buni, să nu ne luăm la mișto. Dar s-a găsit formula de compromis. Ei spun că sunt hotărâți să cumpere clubul și că au bani. 

Discutăm și cu suporterii, dar prioritar e să vând clubul către un investitor care are bani. Acești spanioli au bani ca să asigure totul și au spus că până pe 30 aprilie, când trebuie plătiți banii pentru licență, pot lua clubul”, a declarat Ionuț Negoiță la TV Digi Sport.

VIDEO. Cine e Herminio Menendez, omul care a salvat Sevilla de la faliment!

O nouă ofertă din Spania pentru Dinamo

„A tot apărut prin presa internațională că se vinde Dinamo pentru un leu. Zilele trecute am mai primit o ofertă din Spania. Ieri am vorbit și azi le-am trimis documentele. E vorba de o familie potentă financiar, care stă prin Elveția. S-a mai implicat prin fotbal și suntem în negocieri. E o familie cu mici conexiuni în România”, a adăugat Negoiță.

Citește mai multe știri despre Dinamo

Gigi Becali anunță vremuri grele pentru Dinamo: „Nu o zic cu răutate, dar va falimenta! La fotbal trebuie să conducă doar unul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (56)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  23 Aprilie 2020, 17:46

Nu s-a saturat nimeni de aceasta permanenta neseriozitate emanata dinspre conducerea dinamovista??? In fiecare zi se vinde clubul, zilnic apare un nou potential cumparator extrem "de serios"... "Marti (dupa Paste) discutam, miercuri semnam"..., "Ne-am intalnit, dar problema a ramas in studiu...", "Gata, spaniolii s-au decis..." etc., etc... Sigur, competitie nu exista, ziarul nu prea mai are ce scrie, dar a pune imediat pe tastatura ce debiteaza zilnic Negoita, Prunea, Balanescu sau mai stim noi care, e cam mult! Chiar daca ar exista o stire reala, nu va mai fi crezuta, vanzarea lui Dinamo a ajuns un fel de "Petrica si lupul"!

dinamo100
dinamo100  •  23 Aprilie 2020, 12:57

Am doar o intrebare: care este motivatia achizitiei pentru spanioli? Vor sa bage bani in Dinamo ca sa...ce?

2122928397743138
Rudy Stanciu  •  23 Aprilie 2020, 12:27
Postat de thelegend. pe 23 Aprilie 2020, 04:51

Din pacate, nu cred ca se va realiza trecerea cu spaniolii, mi-as dori enorm, mai ales ca Herminio ( cel care a pus bazele Sevillei de azi si care a dus jucatori foarte mari la echipa) este cel care vrea Dinamo, dar totu cade cand se pune la masa cu Badea. Vom putea scapa de badea si de drepturile lui, doar daca actuala societate intra in faliment, adica clubu din liga 1 sa intre in faliment. Nu mi doresc asta , dar pare cel mai plauzibil scenariu, mai ales ca ceasu ticaie si trebuie achitate rapid datoriile , pana pe 30 de aprilie, adica in 7 zile, altfel PAPA. Putem spune ca sunt ultimele 7 zile de trait ale clubului. Sper sa ma insel si sa vina spaniolii :) Forza DINAMO !

Corect,eu atrageam atentia de acum vreo 3 ani,cum ca cele 7% din actiunile lui Baditza,s-ar putea sa fie mai valoroase decat 92% din cele cedate lui Negoitza,daca ale detine brandu & palmaresul etc.aleluia cu vanzarea lui Dinamo si cacealmaua ramane la Negoitza !

Vezi toate comentariile (56)
Comentează