FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gigi Becali anunță vremuri grele pentru Dinamo: „Nu o zic cu răutate, dar va falimenta! La fotbal trebuie să conducă doar unul”

Gigi Becali nu crede că fanii o vor salva pe Dinamo +32   FOTO
Gigi Becali nu crede că fanii o vor salva pe Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 17:12

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre situația de la Dinamo și spune că nu crede în puterea fanilor de a salva clubul.

Deși Ionuț Negoiță a primit oferte de la mai multe grupări, Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo”, „Doar Dinamo București” și un fond de investiții din Spania, Gigi Becali nu crede că echipa alb-roșie se poate salva în acest fel.

„Un club nu se ține cu 200.000 de euro! Suma reprezintă doar salariile pe o lună, atât. Nu pot ține fanii clubul. Dacă nu vine un investitor cu bani mulți, Dinamo va falimenta! Nu o zic cu răutate, dar la fotbal trebuie bani.

Eu nu o să fac donații. Dacă tu iei licența cu donații, după aia ce faci? La fotbal trebuie să conducă numai unul. În alte țări e altfel. E ca și cum nu m-aș mai băga eu. Le-aș spune lui Argăseală și antrenorului să facă totul. În doi ani, e făcut tuci. Dacă tu investești și altul stabilește, se alege praful!”, a declarat Gigi Becali la AntenaSport.

VIDEO. Klaus Iohannis: „Toată lumea va fi obligată să poarte mască”

FOTO. Imagini din întreaga lume în plină pandemie de COVID-19

+28 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Nici ei nu știu ce vor: detalii incredibile de la negocierile dintre Negoiță și ADPD: voiau să plătească banii într-un deceniu!

Helmuth Duckadam vrea Dinamo în Liga 4: „Nu au stadion, bani de salarii, nu au nimic. E o cârpeală”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
creeperno999
creeperno999  •  22 Aprilie 2020, 22:55

Mda bine conduci fcsb.N-ai mai luat campionatul de mult timp

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  22 Aprilie 2020, 21:01

Știe ce vorbește fiindcă el chiar a investit la început, acum cred că mai mult câștigă...Care cap de afiș??!!??Locul 2 cu locul 10??!!??Hai să fim serioși!!!dinamo de vre-o trei ani e la retrogradare și singurele lor realizări au fost un egal și mai ales o victorie cu FCSB=STEAUA....Așa cum au cerut marii lor fani,au "bătut pe Steaua"..Acum drum bun la revedere pînă prin liga a patra cu tricorile cu stanciu pe ele cu tot.Nici ei și nici stanciu nu merită altceva... a

elgabri
elgabri  •  22 Aprilie 2020, 18:26

Nea Gigi cel mai mare strateg al lumii moderne de inainte si dupa pandemie !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează