FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Nici ei nu știu ce vor: detalii incredibile de la negocierile dintre Negoiță și ADPD: voiau să plătească banii într-un deceniu!

Ionuț Negoiță mai trebuie să aștepte până să vândă Dinamo
Ionuț Negoiță mai trebuie să aștepte până să vândă Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 08:41

DINAMO. Discuții, vorbe, propuneri, mesaje imperative refuzate, ieri, la discuțiile ce ar fi trebuit să fie decisive între reprezentanții lui Dinamo și cei ai ADPD. Se continuă serialul de insucces, vor veni la negocieri și cei de la ADDB.

Dinamo București este la răspântie de drumuri! Fără bani în conturi, incredibil, dar adevărat, însă în vistieria clubului mai sunt doar câteva mii de euro, de aceea Bogdan Bălănescu s-a rugat de oficialii LPF să anuleze obligativitatea licenței în acest an. 

Fără un finanțator, Ionuț Negoiță strigând, înfuriat, că nu mai investește niciun cent la Dinamo, iar clubul poate retrograda în oricare eșalon inferior și să-l mănânce falimentul. Fără investitori, reali, care să vrea să preia/salveze gruparea, una de tradiție și unul dintre cele mai mari branduri la nivelul țării.

  • ADPD a transmis că poate face rost de cuantumul sumei pentru achitarea licenței, 180.000 de euro, dar solicită eșalonarea datoriilor către Negoiță pe mai mulți ani. S-a vorbit ca suma de 2,5 milioane de euro să fie plătită chiar într-un deceniu! 
  • ADPD a solicitat celor de la club să evite colaborarea pe viitor cu reprezentanții Peluzei Cătălin Hîldan, care sunt promotorii programului socios "Doar Dinamo București". Reprezentanții ADPD consideră că, neoficial, clubul îi favorizează pe aceștia, chiar dacă pe stadion sau în mediul online reprezentanții ultrașilor îl înjură necontenit pe Negoiță.

Dinamo = 1 leu + 4,5 milioane de euro

Astfel, negocierea pentru Dinamo a rămas în aer, așa cum se anticipa în realitate. ADPD a recunoscut în mai multe rânduri că nu poate prelua acțiunile și conducerea societății în condițiile cerute de Negoiță, cu toate că membrii programului caută să atragă cotizații cât mai consistente prin care să încerce preluarea controlului. 

Doar că ADPD a strâns până acum aproximativ 45.000 de euro. Dinamo are nevoie de aproximativ 4,5 milioane de euro în acest moment, imediat, asta însemnând achitarea datoriilor de care a vorbit Negoiță (2,5 milioane de euro) plus plata pentru întreținerea formației până la finele sezonului în curs (2 milioane de euro).

"Le-am zis să vină să preia frâiele, tuturor. Oricine vrea, luați Dinamo! M-am săturat de lichele, de oameni care zic că iubesc clubul și nu fac nimic, de gargaragii. Îl dau în orice moment, să scap. Luați-l, salvați-l, acum e timpul vostru! Gata cu «Pară mălăiață în gura lu' Nătăfleață»!" - Ionuț Negoiță, patron Dinamo

"Dacă este de bună-credință, Negoiță trebuie să dea Dinamo pe suma de 1 leu plus plata licenței sportive, nu pe datoriile făcute de proasta lui administrare. Ți-ai mâncat traiul, ți-ai mâncat mălaiul! Gata, ajunge cât a jecmănit clubul!" - Cornel Dinu

Alții la rând: azi, PCH + ADDB 

Reprezentanții clubului vor discuta în aceste zile, poate chiar astăzi, și cu emisarii programului "Doar Dinamo București". 

Aceștia din urmă au transmis ieri dimineață, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, că au de gând să intre și ei în cursa pentru obținerea pachetului rămas în portofoliul lui Negoiță.

După ce deja au obținut 10 la sută la finalul creditului de 210.000 de euro pentru plata salariilor restante ale jucătorilor, la finele lui 2019. Cei din ADDB au mai strâns deja 100.000 de euro și au demarat un sondaj printre fani dacă vor susține preluarea clubului de către membrii asociației.

Deși se contrează și se înjură, Negoiță și cei din programul ADDB nu vor rupe o legătură ce funcționează, financiar. Cel puțin, nu acum. Membrii programului au obținut dreptul de a avea un echipament al echipei personalizat cu numele celor 5.000 de membri elite ai ADDB, printre care se numără și ex-stelistul Nicușor Stanciu

S-au văzut, nu s-au plăcut

Ieri, după-amiază spre seară, ar fi trebuit să fie un moment decisiv în istoria contemporană a clubului. 

Reprezentantul lui Dinamo, avocatul Vali Gheorghiță - Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu nefiind prezenți -, s-a întâlnit cu cei ai Asociației „Dinamoviști pentru Dinamo" (ADPD) după schimbul de scrisori oficiale prin care se invitau reciproc la preluarea pachetului de 82 la sută din acțiunile pe care le deține Negoiță prin reprezentantul George Drăghia, domnul cu coaforul. Rezultatul întrevederii? Fum!

VIDEO. Ionuț Negoiță și Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo" nu au ajuns la un acord privind cedarea pachetului de acțiuni

Citește și alte știri despre Dinamo:

Florin Răducioiu prevede FALIMENTUL în Ștefan cel Mare: „Socios la Dinamo? Imposibil! Vor ajunge în Liga 4 ca Rapid”

DINAMO. Neplătiți de 4 luni, jucătorii au făcut scandal: „E jignitor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
103677391127282
Ion Marin  •  23 Aprilie 2020, 09:20

Ba baieti continuati sa strangeti bani ca sa salvati clubul si ORGANIZATIVA!Cu sectii ale asociatiei voastre in fiecare judet , cu adunarea generala a cotizantilor in fiecare judet si aleasa conducerea sectiei care sa se ocupe cu strangerea banilor .Nu va ganditi ca Marius Nicolae care a trait de la Dinamo si a crescut acolo , a primit un nume si bani si acum procedeaza ca , vanatorul Tiriac si pseudodinamovistul LUCESCU, ii tremura mana sa dea bani la Dinamo.SUNT suporteri saraci , care din saracia lor vor sa daruiasca clubului care i a facut fericiti si nu pun problema ca le cheltuieste cineva banii pentru Nea Goita .BANIi se cheltuiesc pentru salvarea lui Dinamo.Nea Goita a avut in mana o mina de aur , dar a risipit o pentru ca a gestionat o PROST SI S A INCONJURAT DE AGEAMII.Cea mai mare gresala a facut o cand l a gonit pe MIRCEA REDNIC.Nu conteaza ce asociatie conduce clubul , ca e DDB , CA E ALTA , dar sa aiba spititul lui Dinamo.Lasati rivalitatile , dinamovisti din toate colturile uniti va!ADUNATI BANI , CERSITI NU CONTEAZA , MERGETI CU PALARIA IN MANA la toti , nu mai conteza cine este , salvati clubul , mergeti si la Becali , sa vedem cum o sa se simta TIRIAC SI LUCESCU CAND un strain de Dinamo , un rival in plan sportiv a dat bani unui club cu care s a duelat tot timpul.Ma intreb ce o sa zica lumea cand o zice Becali ca el a dat 200 .000 de Euro , iar cei doi magnati si altii care s au procopsit de acolo , Badea si Borcea , si altii carnu au dat nimic.RUSINE sa

gido
gido  •  22 Aprilie 2020, 19:42

cornelus... iti mai aduce aminte cum a jecmanit clubul gasca badea, borcea, fratii becali de zeci de milioane de euro? ca erai si tu pe acolo , prin conducere si minuscul actionar!!!!!

joze_maurinio
joze_maurinio  •  22 Aprilie 2020, 17:42

Cred ca nu s-a inteles bine. Ei nu vor esalonarea pe 10 ani, adica un deceniu, ci pe 100 de ani, adica un secol. Gandirea e ca pana atunci se prapadeste Negoita si se uita de bani. Se vede ca oamenii sunt neseriosi, chiar mai neseriosi decat acest sarlatan Rinegoita. Omul a spus, 1 leu si luati tot. Ei trebuiau sa stie ca leul asta vine cu un pasiv de 4-5 milioane de euro, daca se pricepeau un pic la Dinamo. De aia faci oferta. Nu te duci si pui sute de conditii, ca nu are sens! Clar ca a fost doar fum. Negoita ramane cu Dinamo, scoate 180 de mii de unde poate si mai incearca in vara sa pacaleasca pe altii.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează