FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. O echipă din Ligue 1 și alta din La Liga, pe urmele lui Billel Omrani! Suma cerută de ardeleni

Articol de - Publicat vineri, 15 mai 2020 08:27

Leganes (La Liga) și Angers (Ligue 1) se bat pe semnătura lui Billel Omrani, 26 de ani. Atacantul francez al lui CFR Cluj ar avea oferte și din lumea arabă.

Pandemia n-a stopat strategiile de mercato, iar cluburile din Vest profită de pauza forțată pentru a pregăti transferurile în vederea viitorului sezon. Din Liga 1, printre fotbaliștii cu o cotă excelentă se numără Billel Omrani, atacantul de 26 de ani al campioanei CFR Cluj

În acest moment, există tratative cu două echipe, una din Spania (Leganes) și alta din Franța (Angers), dar ar mai exista un interes și din țările arabe.

Omrani pleacă de la CFR Cluj doar pe 4 milioane de euro

„Au fost discuţii, există şi acum, dar noi nu vrem să-l dăm pe Omrani pe orice sumă, ţinem la preţ. Nu renunţăm uşor la jucători, vrem să facem performanţă! Și, după cum bine știți, Petrescu își dorește să continue cu aceiași băieți pe care îi are la dispoziție", a spus Bogdan Mara, la Digi Sport. 

Surse autorizate susțin că ardelenii ar solicita patru milioane de euro pe Omrani, iar Leganes și Angers ar fi gata să înceapă negocierile finale.

CFR CLUJ. O echipă din Ligue 1 și alta din La Liga, pe urmele lui Billel Omrani! Suma cerută de ardeleni
În 2019, Billel Omrani a fost declarat „Jucătorul străin al anului" în Ancheta GSP

Zilele trecute, Billel, produs al lui Olympique Marseille, a fost eroul unui articol laudativ în France Football. „Este un alt om, un alt fotbalist. A fost cel mai important jucător al CFR-ului în Europa. Ajuns la maturitate, jucătorul lansat în Ligue 1 de Bielsa poate spera la mai mult acum", au scris jurnaliștii din Hexagon.

2,8 milioane de euroe cota actuală a lui Billel. El mai are contract încă un an cu CFR

VIDEO Billel Omrani, desemnat Fotbalistul Străin al Anului 2019 în Gala GSP

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Tony da Silva, simbolul CFR-ului, a fost la un pas de FCSB! Cine a sabotat transferul: „Râd și acum când îmi amintesc”

George Țucudean, aproape de un comeback de senzație » Două oferte primite imediat după scandalul de la CFR Cluj

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (14)
dodo001
dodo001  •  16 Mai 2020, 13:59

Daca Omrani care are experienta in competitiile europene, cu pedigree de Marseille, pleaca pe 4 milioane de euro, atunci Coman si Man, fara experienta in Europa, dar cu patron ***, sa plece pe mai mult?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

raikkonen79
raikkonen79  •  15 Mai 2020, 15:56

Asta e baiatul caruia i-a fost falsificat contractul si cazul a fost musamalizat ? A primit o crestere salariala sa o dea la intors si nu s-a mai luat nicio masura dupa expertizele grafologice care indicau falsul. E bunicel pt liga 1....sclipeste de 2 ori pe an. Anul asta a sclipit la momentul oportun. Nu da nimeni mai mult de 2 mil pe el. Cu mingea la picior, e lent ca fumul de tigara.

3101575123247794
Alice Popa  •  15 Mai 2020, 12:54

Sa ceri 4 milioane pentru Omrani - care e mai bun decat tot lotul FCSB la un loc! - inseamna sa fii realist. Sa ceri zeci de milioane pentru niste gloabe impiedicate inseamna sa fii beat turta dupa ce ai baut apa rece.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează