SPORTURI  »  ALTELE  »  CORONAVIRUS

Luptătorul Daniel Ghiță anunță că boicotează magazinele și se revoltă: „Dacă Merkel are nevoie de mâna de lucru ieftină, sclavi, hai în avioane!”

Daniel Ghiță
Daniel Ghiță

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 22:16

Luptătorul Daniel Ghiță, 39 de ani, a postat un mesaj pe Facebook prin care se revoltă împotriva măsurilor sanitare și a izolării.

„Mă întreb, de ce oare virusul nu se regăsește (nu s-a regăsit) în magazinele multinaționalelor, în aeroport, în IKEA, la benzinării, în uzine și fabrici care fabrică pentru export, la export de lemn brut, dar e pericol mare să ne infectăm în Biserică și la restaurante?! Nu vedeți? Tot ce este social trebuie sa dispără!

Dacă Merkel are nevoie de mână de lucru ieftină (sclavi), hai în avioane, înghesuiți, și hai la muncă în Germania, unde oamenii lucrează în condiții inumane, pe bani puțini! Virusul doarme! Nu este activ?? Acest virus este extrem de periculos, pentru că a luat 80% din libertățile și drepturile omului! Un virus care îmbogățește multe partide politice, contracte cu bani publici. Dacă ei instalează dictatura, cine-i mai controlează? Nimeni! Fac ce vor, mâine nu o sa mai ai voie sa te exprimi public, să nu deranjam “virusul”!

Eu nu mai cumpăr nimic, cât timp este aceasta scanare în magazine, cu isterie, arestări! Nu mai intru și nu mai cumpăr nimic. Boicot total! Să vedeți ce vor face multinaționalele, dacă își pierd banii: pun presiune pe GuWerner, așa cum o fac de mult timp în România! 

Gașca lui GuWerner, Gașca Top Gun, care își bate joc de poporul român.

Nihil Sine Deo”, a postat Ghiță.

Luptătorul Daniel Ghiță anunță că boicotează magazinele și se revoltă: „Dacă Merkel are nevoie de mâna de lucru ieftină, sclavi, hai în avioane!”

Daniel Ghiță râde de Moroșanu: „Cum să mă bat cu el când e răstignit pe cruce și o femeie aruncă cu ouă în el?”

CORONAVIRUS. Daniel Ghiță: „Foarte mulți o să moară de foame. Guvernul și președintele nu ne ajută cu nimic”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (26)
123933885588721
Con Dasca  •  23 Mai 2020, 00:25

Mai bine din piețe de la țărani decât din supermarket de ***. In loc sa motivam țărani romani mai bine pe cei din occident. Asta trebuia sa faci demult domnule Ghiță și trebuia mereu sa spui asta la tv nu acum după ce sunt cumpărați de toată europa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  23 Mai 2020, 00:47
Postat de alin_andrei pe 23 Mai 2020, 00:36

Ce treaba are una cu alta ingustule la minte?? Economia de piata e liberalizata in toata lumea! Fiecare e liber sa cumpere de unde vrea!! Sustin si eu productia romaneasca....dar tu il susti pe abjectul de Ghita care face doar propaganda politică PSD-ista!! Masurile luate sunt ok!

Și care sunt măsurile luate?

samertx
samertx  •  23 Mai 2020, 00:31
Postat de gago747 pe 23 Mai 2020, 00:19

Mamă, ce-au mai sărit diverși postache securache să infiereze cu mînie proletara deviationismul lui Ghitza, si sa vestejeasca cu avint revolutiobar aceasta atitudine ]ngusta, retrograda, non-globalista, daunatoare bunului mers al societatii noastre in drumul sau neabatut catre o societate mai buna si mai dreapta, catre neo-marxismul luminos! Bravo, baieri, sa nu uitati ***.

O lume umplută până la refuz de urmăritori ai idiocrației recoltării conopizdei europene. Mai bine zis, o țară plină de forță de muncă la cules de aplauze pe plantațiile altora. O țară eminamente agricolă, ai cărei agricultori muncesc cu simbrie în Europa vizionară a doamnei ce o conduce. :))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează