FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Care e adevărata amploare a investiției familiei Reghecampf la Hermannstadt? Adrian Mutu: „Când au un proiect, îl duc la bun sfârșit”

Adrian Mutu crede că familia Reghecampf va avea succes la Hermannstadt
Adrian Mutu crede că familia Reghecampf va avea succes la Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 22:20

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul României U21, crede că proiectul familiei Reghecampf la Hermannstadt va fi unul de succes. 

Anamaria Prodan a devenit astăzi membru în consiliul de administrație de la FC Hermannstadt. Imediat după parafarea înțelegerii, agentul de jucători anunța obiective mărețe: „Sper și îmi doresc să ajungem să ne batem la campionat!”. Adrian Mutu, apropiat al familiei Reghecampf, girează afacerea.

Adrian Mutu: „L-am felicitat pe Laurențiu”

„Am vorbit cu Laurențiu Reghecampf azi, l-am felicitat. Aș vrea să își facă bine treaba. Oricum, ei când au un proiect îl duc la bun sfarșit. Trebuie să ne bucurăm că sunt oameni care mai investesc în fotbalul romanesc”, a declarat Adrian Mutu la Digisport.

3este locul ocupat de Hermannstadt în play-out. Sezonul trecut, sibienii au terminat pe locul de baraj în Liga 1

VIDEO / Anamaria Prodan, anunțată oficial la Hermannstadt! Primele reacții: „Am semnat toate actele”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Gigi Becali a făcut anunțul: „Îl vând sigur pe Florinel Coman. Bye, bye, Galatasaray!”

Instalată la Hermannstadt, Anamaria Prodan laudă un antrenor din noua generație: „Este tezaur naţional, nu cred că cineva mai poate face vreodată ce a făcut el”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (36)
antisistem
antisistem  •  03 Iunie 2020, 23:55

Pe cocalara in alb o cunosc, e tipa aia care poza nud la o saptamana dupa ce a murit mă-sa, dar cine e bufonul in pijama?

1644173895732325
Bucur Dan  •  04 Iunie 2020, 00:25

Luati-l si pe Mutu antrenor, va rog mult!

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  04 Iunie 2020, 08:21
Postat de Claude SH pe 04 Iunie 2020, 07:57

Se pare ca Hermanstadt va deveni echipa de Play-Off din sezonul viitor, poate cu investiții masive, echipa cu șanse la campionat. Pana la urma și Sibiul merita o campioană.

De ce ar merita Sibiul o campioana?... cumva a pierdut vreun titlu la golaveraj? A fost furată de vreun arbitru in minutul 90+4?...sa înțelegem ca Sibiul merita vreun titlu din cele câștigate de CFR?... sa bage bani in fotbal și sa câștige campionate... așa și eu întreb ce eu nu merit sa fiu președintele României?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează