FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CLINCENI 3-0

VOLUNTARI - CLINCENI. Epic fail! Colegii i-au dedicat lui Paul Pârvulescu un gol anulat pentru ofsaid

Colegii i-au dedicat lui Paul Pîrvulescu un gol anulat pentru ofsaid. Captură Digi Sport +21   FOTO
Colegii i-au dedicat lui Paul Pîrvulescu un gol anulat pentru ofsaid. Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iunie 2020 18:29

FC Voluntari - Academica Clinceni, încheiat 3-0, a fost primul meci din Liga 1 de după pauza provocată de pandemia de COVID-19. Partida de pe stadionul „Anghel Iordănescu” a adus și câteva momente amuzante. 

Pe lângă golul de cascadorii râsului marcat de gazde în prima repriză, o altă fază a descrețit frunțile telespectatorilor. S-a întâmplat în repriza secundă, în minutul 66, când oaspeții reușiseră să marcheze golul de onoare după o execuție de la distanță a lui Mihai Dobrescu. 

VIDEO / Ilie Poenaru la finalul partidei pierdute în fața celor de la Voluntari

Reușita Clinceniului a fost anulată cu întârziere de brigada condusă de Sebastian Colțescu, care a considerat că golul a venit în urma unei poziții suspecte de ofsaid. Fotbaliștii oaspeților și-au dat seama prea târziu de decizia luată de Colțescu: s-au dus să se bucure la margine și au găsit timp și să-i dedice golul lui Paul Pârvulescu, fotbalistul suspendat provizoriu pentru dopaj

Paul Pârvulescu a recunoscut la GSP Live că s-a dopat

Paul Pârvulescu (31 de ani), fotbalist la Academica Clinceni, a susţinut în direct la GSP Live că a făcut terapie cu injecții în venă la o echipă din România, o procedură care înseamnă doping, iar ANAD l-a suspendat provizoriu începând cu 3 iunie!

+17 FOTO

VIDEO. Mirel Rădoi a asistat la Voluntari - Clinceni

Citește și alte știri din meciul Voluntari - Clinceni:

VOLUNTARI - CLINCENI. VIDEO Liga 1 a revenit cu stil :) Gol confuz în minutul 28

B.U.G. Mafia, „prezentă” la primul meci din Liga 1: ce s-a întâmplat la pauză pe stadionul „Anghel Iordănescu”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
emil1986
emil1986  •  14 Iunie 2020, 11:45

Da, se pare ca FRF si LPF doresc ca echipa din Clinceni sa reprogradeze. Se facea 2-1 si meciul putea capata alta turnura daca arbitrul/arbitrii nu ar fi 'vazut' un ofsaid inexistent.

dora
dora  •  13 Iunie 2020, 19:56

Coltescu sa se lase pana nu este prea tarziu !

2254271094823421
Michele Marinela  •  13 Iunie 2020, 19:45

Ce nu intelege acest pseudo-antrenor al Clinceniului, pentru ca nu are licenta UEFA Pro (o rusine din partea FRF ca inca mai tolereaza acest lucru), ca insusi jucatorul in cauza a recunoscut ca s-a dopat*** ieftina sa continui sa-i iei apararea. Lasati organele abilitate sa-si faca datoria. Majoritate jucatorilor romani sunt talentati dar, rasfatati, egoisti si imaturi. Ei cred ca orice li se cuvine si li se permite. Si asta din cauza celor care se ocupa de formarea lor. Si culmea, aceasi jucatori, incet, incet, devin antrenori. Adica educatori si modele. Exact ca la Clinceni. Culegem, ce semanam.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează