FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. PCH și Ionuț Negoiță au bătut palma! Anunț MAJOR: „Suntem foarte hotărâți să facem acest pas istoric”

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2020 22:04 / Actualizat luni, 15 iunie 2020 22:48

DINAMO. Suporterii din proiectul socios „Doar Dinamo București” susțin că sunt pe cale să mai preia de la Ionuț Negoiță o parte din acțiuni. În prezent, aceștia dețin 20,06% din club.

Fanii au mai oferit o informație surpriză. Aceștia ar fi ajuns la o înțelegere cu Ionuț Negoiță privind cumpărarea întregului pachet majoritar de acțiuni în decurs de 60 de zile. 

„Pe 11 iunie, Programul DDB a achiziționat al doilea pachet de 10% din acțiunile clubului Dinamo. Suporterii care sunt înscriși în proiectul Socios dețin acum 20,06% din Dinamo, iar din 31 iulie vom ajunge la 27,56%. Dar surprizele nu se opresc aici. 

Zilele acestea, am semnat un memorandum cu acționarul majoritar, prin care ProgramDDB are dreptul să cumpere clubul în termen de 60 de zile. Suntem foarte hotărâți să facem acest pas istoric și ne dorim să fii și tu alături de noi. Acest lucru nu ar da la o parte vreun potențial investitor, ba dimpotrivă, credem că Clubul ar deveni și mai atractiv pentru un investitor serios”, se arată în comunicatul emis de reprezentanții proiectului.

Suporterii lui Dinamo țin clubul în viață

Suporterii din PCH și din programul socios DDB au împrumutat clubul cu alți 153.000 de euro, pentru care au obținut deja alte 10% din acțiuni, portofoliul fanilor ajungând acum la 20,06%. Cel puțin o sută de membri se înscriu zilnic, în ultima perioadă, în „haita” suporterilor, care au depășit numărul de 7.000 de membri DDB.

VIDEO. Justin Ștefan a explicat ce pași trebuie să urmeze Dinamo și FC Botoșani în ancheta epidemiologică

+27 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Florin Prunea: „Bălănescu face pe el de frică” + Momentul despre care spune: „N-am mai întâlnit așa ceva în toată cariera!”

EXCLUSIV Altă încurcătură la Dinamo » S-a cerut în instanță DIZOLVAREA societății!

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”
Superliga
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (27)
thehero2020
thehero2020  •  16 Iunie 2020, 01:56
Postat de Robin Green pe 16 Iunie 2020, 00:59

Ma intreb cati dintre sustinatori echipei care rimeaza (sau se identifica) cu telemeaua ar investi in echpia lor?...da' ***, ghencea "e" zone sarace, *** ***.

Steaua din liga 1 nu are cum sa ajunga vreodata atta de jos incat sa se lase pacalit si umilit de un multimilionar asa cum sunteti voi. tu intelegi ca negoitza a bagat banii aia in buzunarulk prorpiu,platindu-si datoriile catre el.

rocky2
rocky2  •  16 Iunie 2020, 00:13
Postat de thehero2020 pe 16 Iunie 2020, 00:05

hai o data cu desfiintarea. visul se indeplineste. chiar suporterii o sa desfiinteze mizeria asta de echipa. bagati-o in liga a 2-a si desfiintati-o.

Vezi ca pe digi 2 tocmai da reluarea schimbarii lui Vînă de catre Vintilă! Pardon, de catre Gheorghe!:)))

valdino
valdino  •  16 Iunie 2020, 10:57

In fiecare zi citim articole despre vanzarea clubului Dinamo ! Ieri a fost cumparator Florica, astazi e DDB, maine cine urmeaza ?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează