FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Duckadam, trădat la FCSB de jucătorul de la care se aștepta cel mai puțin: „M-a dezamăgit foarte mult”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 22:42 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 23:58

Helmuth Duckadam (61 de ani) e dezamăgit de modul în care a fost tratat de Dennis Man (21 de ani). 

Duckadam, eroul de la Sevilla, crede că principalul motiv al îndepărtării lui de la FCSB au fost criticile aduse prestațiile fotbaliștilor în emisiunile televizate. Fostul director de imagine al vicecampioanei este analist sportiv la postul Digi Sport.

Duckadam: „Man m-a dezamăgit foarte mult”

„De fiecare dată când a venit un nou antrenor la Steaua, ulterior FCSB, am avut o discuție cu el. Mihai Teja a fost unul dintre puținii care nu s-a supărat pe mine. Le-am zis că vreau să fiu la fel de obiectiv ca înainte, în analizele mele. Când s-a supărat Tătărușanu pe mine, relațiile s-au cam întrerupt... Vorbești cu cine poți să vorbești.

Duckadam, trădat la FCSB de jucătorul de la care se aștepta cel mai puțin: „M-a dezamăgit foarte mult”

Cu cine să fi vorbit în ultima perioadă? Pe mine m-a dezamăgit foarte mult Man, mai ales că e arădean de-ai mei. Acum își asumă mulți merite că l-au adus. Numai eu știu câte telefoane am dat ca să scădă din preț. Pentru faptul că am spus că nu face faza de apărare și poate l-am mai criticat, a avut un comportament de om cu care nu poți avea o relație”, a declarat Duckadam la Fotbal Club, de la Digi Sport. 

Întrebat dacă a avut un limbaj deplasat față de el, Duckadam a spus: „Da, am fost odată cu fetița mea la bază ca să îi dea niște exerciții domnul Lupu, i-am zis că n-ar trebui să se supere, dar în fine... Singurul jucător cu care am fost stat de vorbă și cu care m-am înțeles foarte bine în ultima vreme a fost Florin Tănase”.

VIDEO / Helmuth Duckadam și-a anunțat în direct demisia: „Nu mai sunt dorit. Mai bine plec eu, decât să mă dea afară”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali, sfătuit să facă rapid o concediere: „Nu e de nivelul FCSB!”

Nedumerirea lui Reghecampf când se uită la FCSB: „Vorbesc cu MM, cu patronul, dar nu pot întreba asta”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (46)
123933885588721
Con Dasca  •  17 Iunie 2020, 09:51
Postat de valu4ever pe 17 Iunie 2020, 09:03

Credeai ca colegii tai de generatie,pe care i-ai tradat,sunt prosti?

Eu consider ca asta nu e trădare . Dar greu de înțeles pentru unele persoane ce înseamnă trădare .

mutulica10
mutulica10  •  17 Iunie 2020, 04:15

Duckadam poate sa spuna orice despre orice jucator , ce performanta a facut in 86 alaturi de Steaua , nu o sa mai faca nimeni niciodata pentru o echipa de club in Romania !!!! Iar despre Man la ora actuala este mai interesat de cum sa isi faca un nou look decat de fotbal adica deocamdata nu a realizat nimic , ganditi-va ca orice echipa din Romania se bucura cand bat echipe din lituania sau kazahstan , duckadam cu steaua a luat un trofeu major barcelonei !!! Care avea aceeasi valoare ca acu !!! Cand vreodata Man si gasca lui o sa faca asa ceva ????

ovina2o
ovina2o  •  17 Iunie 2020, 01:01
Postat de robotman pe 17 Iunie 2020, 00:52

ati vrea voi sa aveti un asemenea jucator ca man la Steaua din liga 1., dar ghinion,pe voi va paste falimentul. chiar acum ma uitam,daca scoti jucatorii a caror contracte expira pe 30 iulie(gen fabrini),voi daca vindeti tot lotul nu valoreaza macar un milion de euro. pai efectiv cel mai scump jucator de la voi este sorescu dar si pe ala abia ati primit o oferta de 50 de mii de euro,iar eu ca sa ajung la un milion de euro i-am umflat cota lui sorescu la 300 de mii si tot nu treceti de un milion de euro cu tot lotul. pai falimentul este esential pentru voi. fara faliment nu aveti cum sa respirati.

Bai robotel vezi ca fecesebeul e gata daca ala de zgarceste sa plateasca 500euro/luna lui Duckadam . Da’ bai robotel acum oficial toti fotbalistii de la Steaua care a castigat CCE in 86 scuipa pe clona becalifera. Hahaha, a sosit ziua aia cand clona e hulita in toata Ro, ba chiar in toata lumea ( bineinteles de aia care au auzit de clona impostoare)

Vezi toate comentariile (46)
Comentează