FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Emisiune EXPLOZIVĂ la „Prietenii lui Ovidiu” » Adrian Porumboiu: „Balaj e un tâlhar! Executa comenzile de la CFR! Hațegan și Kovacs au făcut parte din trupa asta”

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 12:28 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 20:57

Ediție senzațională miercuri seară la „Prietenii lui Ovidiu”! Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru și fostul finanțator al celor de la FC Vaslui, rupe tăcerea, miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO, Facebook și YouTube!

Adrian Porumboiu lansează o serie dură de acuzații și îi demască pe arbitrii care au fost influențați de CFR Cluj de-a lungul anilor: de la Alexandru Tudor la Cristi Balaj, la Radu Petrescu sau Ovidiu Hațegan.

Acuze fără precedent, declarații și dezvăluiri în premieră doar la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO, care e miercuri, de la ora 20:00!

  • Cum îi merg afacerile lui Porumboiu și problemele pe care le-a avut în pandemie?
  • Care sunt jocurile de culise pe care le cunoaște din fotbalul românesc?
  • Cine sunt arbitrii de casă ai CFR-ului și cine i-a furat două titluri de campion?
  • Cine este arbitrul care a tras cu Oțelul Galați și l-a vizitat acasă pe Ionuț Lupescu?
  • De ce îl face praf pe Cristi Balaj pe care-l acuză că a făcut mari nenoriciri în carieră?
  • Cum a ajuns să fie la cuțite cu Ion Crăciunescu, deși îi lega o prietenie de 25 de ani?
  • Cine l-a bătut în cariera de arbitru și cum a reușit să fugă de furia suporterilor la un meci?
  • Cum arată topul celor mai buni trei arbitri români din fotbalul românesc?
Emisiune EXPLOZIVĂ la „Prietenii lui Ovidiu” » Adrian Porumboiu: „Balaj e un tâlhar! Executa comenzile de la CFR! Hațegan și Kovacs au făcut parte din trupa asta”

Unde poți urmări show-ul de miercuri seară, care va începe la ora 20:00

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

Scandal monstru în fotbalul românesc! Cristi Balaj: „Dacă-i puneam furtun și ceas, Porumboiu părea o butelie! Vulpița e concitadina lui”

CITEȘTE ȘI:

FCSB. Începe calvarul lui Dragoș Nedelcu » Cei 7 pași de urmat până la revenirea pe teren

FCSB. EXCLUSIV Florinel Coman s-a accidentat la petrecere! Ce a făcut vedeta de la FCSB + cât va lipsi de pe teren

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (32)
remarque
remarque  •  23 Iunie 2020, 10:36

Pe mine unul nu ma bucura succesul franarilor. Dar nu pot sa nu remarc organizarea si profesionalismul. Care or fi ele romanesti, dar sunt peste al altor echipe cu pretentii. Dovada? Rezultatele si prestatiile din cupele europene. Exceaptand episodul Dudelange, franarii s-au prezentat onorabil in Europa. Lucru nereusit de echipele lui Iancu si respectiv Porumboiu, asupritii ligii I. Cine si ce i-a oprit sa demonstreze ca au valoare in Europa? Arbitrajele? Dancu cine e? Ca se tot vorbeste de un PSD-ist care nu reprezinta nimic in Cluj. Au fost echipe bune la Vaslui si la Timisoara dar construite pe fundatii de nisip. Porumboiu facea bine daca investea instr-un brand gen Rapid, Farul, Petrolul. De vina pentru esecul lui nu este CFR.

108022913946097
Traian Pavelescu  •  22 Iunie 2020, 13:43
Postat de 1_0_1_0 pe 22 Iunie 2020, 13:32

Ești la fel de senil ca și porumboiu.

Argumente nu baliverne tipice pt astfel de inutili, agățați cu disperare de net, chiar dacă nu au nimic de spus, înțeleg greu și uita repede. Asta e personajul nu se mai poate schimba!

farasportincazarma
farasportincazarma  •  22 Iunie 2020, 13:19

No news!!! Fratia dintre Kolosvar1907 (condusa fie de arpi bacsi fie de varga bacsi si dancu bacsi) si fluierasii amici este cunoscuta si a stat la baza a cinci titluri, pana acum!!! Evident ca nu au fost doar fluierasii, au mai fost cooperative, reciprocitati, influente politice, care au adus 5 titluri in Gruia, multi bani de la UEFA, rataciti, cu talent, prin Cipru, statul fiind pagubit de taxe de zeci de milioane de euro și smecherii scapand cu insolventa, pentru ca dupa pierderea urmelor sa reia ciclul. Asta e adevarul cunoscut. Deci NO NEWS!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează