FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Dumitrescu și Duckadam, despre planul ascuns al lui Reghecampf: „Asta urmărește el de fapt”

Ilie Dumitrescu explică planul lui Reghecampf +16   FOTO
Ilie Dumitrescu explică planul lui Reghecampf

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 08:21 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 09:17

Gigi Becali a făcut schimbări importante la FCSB în ultimele zile: Mihai Pintilii devine „principal”, iar Toni Petrea, antrenor cu licență PRO, și preparatorul Thomas Neubert vin de la Al Wasl să-i fie secunzi. Duckadam și Ilie Dumitrescu sunt convinși că Reghecampf va veni „principal” și va folosi FCSB pentru a ajunge la „naționala”. 

După FCSB - Dinamo 1-0. Ilie Dumitrescu, fost antrenor la roș-albaștri, și un apropiat al lui Gigi Becali, a vorbit despre ultimele mutări de la club. 

Probabil că există o înțelegere pentru ca încet-încet să se obișnuiască lotul acesta de jucători cu noile metode de pregătire, să reintre într-un alt tip de efort. N-ar fi o surpriză. 

Eu cred că Reghecampf își dorește să revină aici. Cred că este realizat din punct de vedere financiar. Poate dorește să facă din nou performanță, poate vrea un nou titlu sau să aibă prezențe în cupele europene. Poate asta contează mai mult”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Duckadam: „De la FCSB ajunge la națională” 

Helmuth Duckadam, recent plecat de la FCSB, crede și el în această variantă și a spus că echipa roș-albastră ar fi un popas pentru Reghe în drumul spre echipa națională. 

„Eu cred în varianta că Reghecampf ar vrea să se întoarcă, mai ales după declarațiile lui Mirel Rădoi, care vrea la un moment dat să preia o echipă de club. Și întorcându-se la FCSB, ar avea șanse la echipa națională. Acesta ar fi traseul pe care îl urmărește Reghe. 

Venind în campionatul României, Reghe stă un an sau doi până își termină Rădoi mandatul. Ar avea acces mai repede la echipa națională, decât să vină din Arabia Saudită sau unde este el (n.r. Al Wasl, Emiratele Unite Arabe). Asta e varianta pe care o văd că s-ar concretiza”, a adăugat fostul președinte de imagine de la FCSB. 

VIDEO. Reghecampf a anunțat când revine în fotbalul românesc

 Citește mai multe știri despre FCSB:

Bogdan Vintilă neagă tot: „Încă sunt antrenor” + Cum motivează absența lui Moruțan

Ilie Dumitrescu, mai sincer ca niciodată după marele derby: „Asta vreau pentru Dinamo. Eu, ca fost jucător la Steaua!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (24)
adriann_
adriann_  •  09 Iulie 2020, 13:16
Postat de demilitarizare pe 09 Iulie 2020, 12:03

Raspuns aiuritor, bulversant! Confirma nivelul acestor aplaudaci de cazarma sportiva. Pentru acesti noi stalinisti ura impotriva lui Jiji (fostul apropiat si finantator al peluzei sud) justifica orice, inclusiv intoarcerea la dictatura, la stalinism, la lagare de munca fortata. Incredibil! si asta doar pt ca ei s-au suparat pe Jiji, dupa ce a refuzat sa-i mai finanteze pe ei si pe lenesii rotofei care dorm la loc caldut in CSA! Astia sunt nu ii mai schimba nimeni!

Ce lagare fortate, ce stalinism? :))) Tu esti adoratorul cu ora al unui infractor condamnat, puscarias de drept comun pentru infractiuni economice. Un individ primitiv, ghiolban, needucat, care deverseaza in prime time aberatii iesite din traditiile unor triburi din muntii Albaniei (pentru chestia cu "femeia nu mai are nici o valoare dupa ce a nascut" ar fi fost arestat in mai toata Europa civilizata). Orice om cu un minim respect fata de propria persoana va prefera de 1000 de ori sa fie angajatul unei unitati militare decat sa fie slujitorul unui asemenea cioban, bufnit parca din Evul Mediu intunecat.

demilitarizare
demilitarizare  •  09 Iulie 2020, 12:03
Postat de adriann_ pe 09 Iulie 2020, 11:57

Mult mai bine la ordinul comandantului de UM decat la ordinul unui ciobandante puscarias, asta o intelege oricine. O intelegi si tu, doar ca mananci o paine murdara de la becali.

Raspuns aiuritor, bulversant! Confirma nivelul acestor aplaudaci de cazarma sportiva. Pentru acesti noi stalinisti ura impotriva lui Jiji (fostul apropiat si finantator al peluzei sud) justifica orice, inclusiv intoarcerea la dictatura, la stalinism, la lagare de munca fortata. Incredibil! si asta doar pt ca ei s-au suparat pe Jiji, dupa ce a refuzat sa-i mai finanteze pe ei si pe lenesii rotofei care dorm la loc caldut in CSA! Astia sunt nu ii mai schimba nimeni!

demilitarizare
demilitarizare  •  09 Iulie 2020, 11:53

Netotii care se lafaie inconstient in noaptea totalitara a mintii continua sa ne stupefieze cu dragostea lor infinita pentru fotbalul jucat in bocanci militari, in tricouri kaki, in unitati militare, la ordinul comandantului. Absurd, ireal, ca mai exista astfel de exemplare rare, la 31 de ani de la revolutie. Sunt valorosi si trebuie pastrati...la muzeu!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează