FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB - DINAMO 1-0

FCSB - DINAMO 1-0 » Bogdan Vintilă neagă tot: „Încă sunt antrenor” + Cum motivează absența lui Moruțan

Bogdan Vintilă, antrenor FCSB
Bogdan Vintilă, antrenor FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 20:55 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 22:46

Bogdan Vintilă (48 de ani), antrenor FCSB, a comentat victoria echipei sale cu Dinamo, scor 1-0, care le-a asigurat roș-albaștrilor calificarea în finala Cupei României. 

  • Finala Cupei României are loc pe 22 iulie, la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”
  • În cealaltă semifinală se înfruntă Sepsi și Poli Iași. Covăsnenii au câștigat turul cu 5-1.

„Mă bucur pentru băieți, pentru că au muncit. Este exclusiv meritul lor. Mă bucur pentru rezultat și pentru suporterii care știu că sunt alături de noi. Aceste două victorii din semifinale sunt un cadou bun care să estompeze puțin din amărăciunea din clasament. Suntem bucuroși în seara asta. 

Am șutat mai puțin la poartă decât de obicei, a fost și un joc de așteptare unde trebuia să nu îi dai șansa adversarului să marcheze. Per total, în cele două jocuri am arătat că suntem echipa mai bună”, a spus antrenorul la finalul partidei pentru Look Sport, adăugând faptul că „pe Vlad și Moruțan i-am menajat pentru meciul cu Craiova”.

„Finala este deschisă oricărui rezultat, pentru că este într-un singur meci. Consider că noi, prin valoarea noastră, o să reușim să o câștigăm”, a adăugat Vintilă.

Bogdan Vintilă: „Momentan sunt antrenorul echipei!”

Bogdan Vintilă a comentat zvonurile din ultimele zile care îl dau ca și plecat de la cârma FCSB-ului. Antrenorul a ținut să sublinieze faptul că încă ocupă poziția de antrenor principal al echipei.

„Vă spun ce le-am spus și jucătorilor. Până în momentul în care va intra cineva de la conducere cu un antrenor nou să îl prezinte la echipă, eu sunt antrenor principal. Când voi fi anunțat oficial, atunci da, cu siguranță că vom vedea ce vom face în continuare. Până atunci îmi văd de echipă și trebuie să o antrenez, iar jucătorii trebuie să asculte de mine

Când va fi ceva oficial, nu e nicio problemă. Până atunci, nu pot să vorbesc pe seama unor supoziții. Momentan încă sunt antrenorul acestei echipe. Îmi face plăcere să lucrez la FCSB, dar vom vedea. Nu vreau să se speculeze pe ceva ce nu e sigur”, a spus antrenorul.

Bogdan Vintilă: „Sper să se concretizeze transferul lui Man”

Antrenorul roș-albaștrilor a vorbit despre posibilul transfer al lui Dennis Man la Norwich. Reprezentanți ai echipei din Premier League au fost prezenți la meciul de astăzi pentru a îl observa pe tânărul jucător.

„Orice jucător care pleacă pe o sumă de bani este binevenit, ne bucurăm că reușim să creem jucători care să poată fi vânduți. Până va pleca, consider că Dennis își face treaba. Este un băiat bun, serios, sper să se concretizeze transferul, asta ar arăta că se muncește bine aici. 

„Vom aborda meciul cu Craiova la victorie, vom vedea ce se va întâmpla mai departe, mai sunt 2-3 zile până atunci”
- Bogdan Vintilă, antrenor FCSB

FCSB - Dinamo 1-0

Citește mai multe știri despre FCSB și Dinamo:

Gigi Becali explică de ce Olimpiu Moruțan nu apare în lotul pentru derby: „Ce rost are să ne certăm?”

FCSB - DINAMO. „Câinii” sesizează FRF » Consideră că un fotbalist de la FCSB nu avea drept de joc în meciul tur! Ce spune regulamentul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  08 Iulie 2020, 23:48

Asta e ca porcu de Craciun, mai rau ca Duckadam. Aude cutitele ascutindu-se si tot nu realizeaza.

3482832488401398
Manu Man  •  08 Iulie 2020, 23:23

Exclusiv meritul lor. Asta nu va fi antrenor in vecii vecilor! Amin. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează