GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Simptomul prin care Andreea Esca și-a dat seama că are coronavirus: „După 7 zile, tăiam niște cartofi”

Andreea Esca a avut Covid-19! Prezentatoarea a povestit tot
Andreea Esca a avut Covid-19! Prezentatoarea a povestit tot

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 19:12 / Actualizat miercuri, 22 iulie 2020 15:48

Andreea Esca (47 de ani), prezentatoarea știrilor de Pro TV, a mărturisit că a avut Covid-19. 

Andreea Esca a dispărut misterios de la pupitrul știrilor în ultimele săptămâni. Prezentatoarea a rupt astăzi tăcerea, recunoscând că atât ea, cât și soțul și fiul au fost bolnavi de Covid-19. 

Andreea Esca a avut coronavirus: cum și-a dat seama

„Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu cât și soțul meu și unul dintre copii. Datorită medicilor extraordinari care ne-au tratat suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi, toți 3. Niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție, oricum ar fi. Primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu, apoi și băiatul a fost confirmat pozitiv. 

La mine au apărut simptomele după vreo 5 zile. Chiar mi se părea ciudat că mie îmi iesișe rezultatul negativ, pentru că stăteam în aceeași casă. Făceam niște cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt mirosul de la usturoi. Am început să testez tot felul de parfumuri pe care le aveam prin casă. Mi-am dat apoi seama că îmi pierdusem și gustul (nr. anosmie se numește în termeni medicali și este un sindrom frecvent întâlnit printre pacienții cu noul coronavirus). Am realizat că sunt purtătoarea virusului, mi-am făcut iar testul și am avut un rezultat pozitiv”, a povestit Andreea Esca la Știrile Pro TV.

Care sunt zonele roșii din România care riscă să intre în carantină din cauza coronavirusului

GALERIE FOTO Una dintre cele mai dorite românce a pus pe jar toți fotbaliștii străini! Ce meserie are

În cazul soțului meu a fost mult mai grav. A fost la terapie intensivă. S-a dărâmat cerul pe mine, simțeam că leșin când am auzit. Nu înțelegeam cum a putut să cedeze organismul unui om atât de puternic, unui om care face toate sporturile extreme din lume. Plămânii lui au fost extrem de afectați. Organismul a reacționat violent
- Andreea Esca

Citește și alte știri despre coronavirus: 

COVID-19. Anamaria Prodan are două cazuri de coronavirus în familie: „S-au infectat la farmacie”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (5)
pirucul
pirucul  •  21 Iulie 2020, 19:58

dupa 7 zile te-ai gandit " pai daca aia s-au imbolnavit la antena nue momentul sa ne imbolnavim si noi" ? culmea e ca nici o persoana cunoscuta sau vedeta cum va place voua sa v-i se spuna nu a murit de corona numai necajitii.

kluing2001
kluing2001  •  21 Iulie 2020, 08:14
Postat de forumeer pe 21 Iulie 2020, 03:23

Sa speram ca ne descrii tu etapele infectarii organismului din propria experienta, sa vedem ce si cum. Problema e ca tu esti nimeni, cine sa fie interesat?

faza 1 : nu ai somn, si te aia ce zic si cred altii comentand comentariile la un articol in locul articolului. hai insanatosire grabnica....sau temeinica. daca te opresti aici ma opresc si eu daca nu, eu tot ma opresc pt ca cel mai "sanatos" cedeaza, nu-i asa? bafta.

forumeer
forumeer  •  21 Iulie 2020, 03:23
Postat de kluing2001 pe 20 Iulie 2020, 21:29

Prea perfecta declaratie, asta ii scade din credibilitate, asta e!!! a atins toate punctele etapele si manifestarile "bolii" . Nici Arafat nu predica mai bine.... NB. nu sunt conspirationist....din nici una din tabere

Sa speram ca ne descrii tu etapele infectarii organismului din propria experienta, sa vedem ce si cum. Problema e ca tu esti nimeni, cine sa fie interesat?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează