FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Edi Iordănescu, episod incredibil din era CFR Cluj: patronul i-a cerut schimbarea lui Arlauskis la pauză!

Edi Iordănescu a fost invitat în această dimineață la GSP Live
Edi Iordănescu a fost invitat în această dimineață la GSP Live

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 12:19 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 12:52

Edi Iordănescu (42 de ani) a dezvăluit, în direct la GSP Live, că fostul său patron de la CFR Cluj i-a cerut să facă o schimbare în timpul meciului cu Malmo (0-1), din prima manșă a turului II preliminar din Liga Campionilor (sezonul 2018-2019).

  • CONTEXT: Damian Djokovic, mijlocașul CFR-ului, a declarat în urmă cu an pentru presa din Croația că „în prima repriză din meciul cu Malmo am primit gol. Patronul l-a sunat pe team manager și i-a spus că portarul trebuie schimbat. Iordănescu a refuzat. Atunci patronul s-a înfuriat și a spus că va fi dat afară după a doua repriză. Antrenorului nu i-a venit să creadă, dar am pierdut și a fost nevoit să plece”

Întrebat dacă schimbarea pe care i-a cerut-o Nelu Varga - omul de afaceri care conduce din umbră campioana României en-titre - a fost Mureșan - Lang, Iordănescu a răspuns negativ și a confirmat afirmațiile lui Djokovic: „Era vorba despre Arlauskis. Eu am aflat mai târziu informația. Oricum, nu o luam în calcul. Nu poți să vorbești de schimbarea unui portar care a contribuit la performanțele obținute de echipă până în acel moment”.

Edi Iordănescu la CFR Cluj: 3 meciuri și un trofeu

CFR și Malmo s-au întâlnit în preliminariile din Champions Leauge în iulie 2018, meci care a contat pentru turul II preliminar. Atunci, clujenii au fost eliminați, după 1-2 la general. În partida tur, Arlauskis a greșit decisiv la golul suedezilor.

Iordănescu a rezistat doar 3 meciuri la CFR Cluj, reușind în această perioadă să câștige și un trofeu, Supercupa României.

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Gigi Becali, ironizat în direct de Edi Iordănescu: „Poate rămâne fără baterii la telecomandă” + „Mi-a plăcut cămașa lui cu mingiuțe”

Gafă uriașă a lui Gaz Metan! Cum a pierdut 500.000 € pe Sergiu Buș: „Am vorbit la telefon cu Becali”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (7)
ciollo
ciollo  •  23 Iulie 2020, 16:55

Edy, zero barat, vine sa ne explice ce marte antrenor a fost el si ce echipa slaba era CFR. ***-ea,;Tata-i barosasn din miticistan. Deci, amarati de ardeleni, sa fiti fericiti ca eu, copilul lu' tata puiu (sau, tata puiutu.) am acceptat sa-mi pun numele pe sigla voastra.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  23 Iulie 2020, 17:16

Poveste veche cu repetiție. Dacă nu mai aveți subiecte împotriva frânarilor mai bine reluați articolele cu gagici tunate. Nu mai reluați poveștile despre CFR că le știm deja...

3101575123247794
Alice Popa  •  23 Iulie 2020, 16:33
Postat de cri5ti pe 23 Iulie 2020, 15:50

ups.. parca Fc Vasile Dancu Cluj Napoca era un club profesionist.. sau se molipsesc toți de la cioban... de fapt eu cred ca mai toți fac schimbari antrenorilor.. dar ciobanul e mai prost și semnalizeaza ca e prost.. sa se vadă

Tu il crezi pe Edi?!? Vezi ca, de cand s-au inventat avioanele nici vulturii nu mai cred ca tot ce zboara se mananca!! Edi habar n-are cine e patron la CFR.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează