FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Concluzia lui Ilie Dumitrescu după înfrângerea României: „S-a văzut un progres!” » Ce problemă ridică

FOTO: Raed Krishan +47   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 23:44 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 00:11

România a pierdut pe teren propriu, 0-1 cu Austria, în etapa a patra din Liga Națiunilor, iar Ilie Dumitrescu a analizat prestația „tricolorilor” în meciul de la Ploiești.

Fostul internațional a lăudat atitudinea jucătorilor, remarcând un progres față de meciurile cu Islanda și Norvegia, dar a spus că probleme naționalei o reprezintă valoarea individuală a jucătorilor.

„E un progres făcut de echipa lui Rădoi față de ce am văzut cu Islanda și Norvegia, mai ales pe faza ofensivă. De ce spun asta? Am reușit în anumite momente să facem presing, să recuperă mingea sus și să avem ocazii de a marca.

Dar trebuie să ne punem un semn de întrebare, având în vedere că joci cu tot ce are mai bun fotbalul românesc. Mitriță nu a fost eficient, Deac fără reușite azi, Alibec a stat mult cu spatele. Toți și-au dorit, au avut determinare și atitudine. Dar sunt momente în care intervine valoarea individuală, care trebuie să decidă fazele. Jucătorii nu au făcut diferența azi! Tu ca antrenor pregătești ideea, abordarea și tactica, iar după aceea intervine valoarea individuală”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea „Digi Sport Special”.

Clasamentul Grupei României

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Concluzia lui Ilie Dumitrescu după înfrângerea României: „S-a văzut un progres!” » Ce problemă ridică

FOTO. Cele mai tari imagini din România - Austria

+43 FOTO

Citește mai multe știri despre naționala României:

Răzvan Burleanu i-a răspuns lui Gică Hagi: „Un proiect serios? Adică?”

Ciprian Marica îi contrazice pe Gică Hagi și Mihai Stoichiță: „Gata, ne-am săturat! Ajunge!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (10)
223102608702428
Serge Sand  •  15 Octombrie 2020, 16:20

Ce *** de progres s-a văzut? Hei rup tembelistic. Rămâneți cu impostorul și *** ..........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doardinamo1948
doardinamo1948  •  15 Octombrie 2020, 08:47

Eu nu cred ca am avut la naționala un “atacant” mai slab ca Alibec. La fel și simpaticul ăla de Mitraliuță, o pana rama de jucător! Deac, săracul de el e imaginea zicalei: degeaba ai voința, dacă nu ai “puterință”. Mi-au lipsit Ianis și Iancu, gemenii golului turcesc.

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  15 Octombrie 2020, 01:23
Postat de baronul67 pe 15 Octombrie 2020, 00:18

Mda, progres. Toate se pot explica si justifica, chiar si mosul cu sacul care obisnuieste sa apara fiecare an prin 25 decembrie

Progres ca au ratat aia si barele au tinut cu Radoi. Ca daca aveau un atacant de clasa rezultatul era la fel cu ala din Norvegia.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează