FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - AUSTRIA

ROMÂNIA - AUSTRIA. Răzvan Burleanu i-a răspuns lui Gică Hagi: „Un proiect serios? Adică?”

„Un proiect serios? Adică?
„Un proiect serios? Adică?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 07:32 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 09:36

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a reacționat după ce Gică Hagi a acuzat lipsa unui proiect serios la prima reprezentativă a României. 

  • România - Austria e astăzi, de la 21:45, liveTEXT AICI și în direct pe Pro TV.

Gică Hagi a avut mai multe apariții publice după înfrângerile cu Islanda, scor 1-2, și Norvegia, scor 0-4. Printre altele, „Regele” a reclamat absența unei strategii coerente, pe termen lung pentru loturile naționale. Pus în fața declarațiilor lui Hagi, Răzvan Burleanu a mutat vina în curtea echipelor de club. 

Răzvan Burleanu, răspuns pentru Gică Hagi

„Un proiect serios? Adică? În primul rând, dacă ne uităm la orice echipă naţională vedem că se bazează pe jucătorii care vin de la cluburi. Cu cât vei avea jucători care joacă la un nivel înalt, cu atât echipa naţională va merge mai bine.

Când ne referim la jucători care să joace la nivel înalt, ne referim la cele mai renumite echipe din Europa, în grupele Champions League, în grupele Europa League. Atunci când fotbalul românesc va avea un număr semnificativ de jucători la echipele de top, atunci şi echipa naţională va juca mai bine”, a declarat Răzvan Burleanu într-o conferință de presă. 

România - Austria, echipe probabile: 

ROMÂNIA: Tătărușanu – Cr. Manea, Burcă, Toșca, Bancu – N.Stanciu, Al. Crețu, R.Marin – Deac. Alibec, Maxim
ANTRENOR: Mirel Rădoi 
REZERVE: Fl. Niță, Lazar, M. Bălașa, Camora, Cicâldău, I. Hagi, Mitriță, Keșeru, G. Pușcaș, G. Iancu

AUSTRIA: Pervan – Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba – Trimmel, Ilsanker, Baumgartlinger, Baumgartner – Gregoritsch, X. Schlager
ANTRENOR: Franco Foda 
REZERVE: A. Schlager, Siebenhandl, Schaub, Schöpf, Ranftl, Grillitsch, Onisiwo, Kalajdzici, Holzhauser, Posch, Ullmann, Lindner

Stadion: "Ilie Oană" (Ploiești), Capacitate: 15.073
Arbitru: Daniel Stefański. Asistenți: Marcin Boniek, Dawid Igor Golis (toți Polonia)

Clasamentul în grupa României:

ROMÂNIA - AUSTRIA. Răzvan Burleanu i-a răspuns lui Gică Hagi: „Un proiect serios? Adică?”

Programul României din Liga Națiunilor:

  • 14 octombrie, ora 21:45 / România - Austria 
  • 15 noiembrie, ora 21:45 / România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 / Irlanda de Nord - România

VIDEO Mirel Rădoi, despre Ianis Hagi „Dacă nu-ți place să ții mingea când o ai, atunci aleargă după ea"

Citește și alte știri despre România - Austria: 

ROMÂNIA. Răzvan Burleanu și-a asumat ratarea calificării la Euro 2020: „Președintele FRF e vinovat!” » Ce spune despre plecarea lui Mirel Rădoi

Sergiu Hanca a părăsit cantonamentul României și dă cărțile pe față: „De asta nu ne-am calificat la Euro”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
viorelpreda
viorelpreda  •  15 Octombrie 2020, 20:44

As vota si-un ungur in fruntea FRF cum e ala de la Sepsi numai sa nu-i mai vad fata de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddogs
reddogs  •  14 Octombrie 2020, 14:26
Postat de addriann pe 14 Octombrie 2020, 12:58

Nu este deloc asa ( sau aproape deloc )... Iar un exemplu foarte bun ar fi echipa Ungariei, care macar va juca barajul pentru Euro... Cu destui jucatori din campionatul lor( ...) sau de la echipe gen Leuven, Omonia, Dun.Streda,Apollon...

Mai baiatule, tu ai habar cati bani s-au investit in sportul maghiar (nu doar in fotbal), direct de la guvern, in ultimii 20 de ani? Au ungurii niste baze sportive ultra-performante (ba chiar au investit si in .... tarile vecine - vezi exemplele Miercurea Ciuc si Sepsi Sf. Gheorghe)! In urmatorii ani, vor ajunge la multe alte performante sportive pentru ca, nu-i asa, semeni ceea ce culegi! La noi investitiile in sport se fac in proportie de 90% pentru capital electoral si profit imediat! Exceptiile de la regula sunt: Viitorul, partial U.Craiova si CFR Cluj si , nou intrata in acest grup elitist dar cu cel mai solid program, Dinamo Bucuresti! Vom vedea roadele peste cativa ani!

addriann
addriann  •  14 Octombrie 2020, 12:58
Postat de sorinache pe 14 Octombrie 2020, 12:01

Federația e de vină. Au dreptate Prunea și Hagi. CFR a jucat sferturi în Champions League, Steaua semifinale în Europa League, Dinamo și ea în primăvară europeana. Plus fotbaliști la Bayern, Liverpool, PSG. Toți titulari. Sau nu e așa?

Nu este deloc asa ( sau aproape deloc )... Iar un exemplu foarte bun ar fi echipa Ungariei, care macar va juca barajul pentru Euro... Cu destui jucatori din campionatul lor( ...) sau de la echipe gen Leuven, Omonia, Dun.Streda,Apollon...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează