INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BASAKSEHIR

Sebastian Colțescu, derapaj rasist în Liga Campionilor. VIDEO Demba Ba l-a confruntat pe arbitrul român: „Ascultă-mă! De ce spui asta?!”

Sebastian Colțescu a comis un derapaj rasist în prima repriză a disputei dintre PSG și Basaksehir. Arbitrul român a folosit expresia „ăla negru”, referindu-se la atacantul Demba Ba (32 de ani).
Sebastian Colțescu a comis un derapaj rasist în prima repriză a disputei dintre PSG și Basaksehir. Arbitrul român a folosit expresia „ăla negru”, referindu-se la atacantul Demba Ba (32 de ani).

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2020 22:46 / Actualizat miercuri, 09 decembrie 2020 19:35

Sebastian Colțescu a comis un derapaj rasist în prima repriză a disputei dintre PSG și Basaksehir. Arbitrul român a folosit expresia „ăla negru”, referindu-se la Pierre Webó (38 de ani), oficial al oaspeților.

În minutul 14, Pierre Webó, oficialul oaspeților, a protestat, iar Sebastian Colțescu, al patrulea arbitru al înfruntării, l-a chemat pe Ovidiu Hațegan pentru a-l avertiza. Colțescu l-a indicat folosind expresia: „ăla negru”. Fostul atacant camerunez a înțeles mesajul și a răbufnit: „De ce ai zis negru? De ce?! Te-am auzit spunând asta!”.

Sebastian Colțescu, derapaj rasist. Replica lui Demba Ba

În timp ce Ovidiu Hațegan încerca să calmeze lucurile, Demba Ba a purtat o discuție cu Sebastian Colțescu: „De ce nu spui «acest tip alb», când vorbești despre el, spui doar acest tip? Ascultă-mă! De ce atunci când menționezi «un tip negru», trebuie să spui «acest tip negru»?!”.

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Scene nemaivăzute în istoria Ligii Campionilor! Bașakșehir și PSG au părăsit terenul, după o replică rasistă a lui Sebastian Colțescu!

UEFA, ședință de urgență după replica rasistă a lui Sebastian Colțescu!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (37)
elgabri
elgabri  •  08 Decembrie 2020, 23:41

Globalizare cu pumnu n gura !

teodorgsav
teodorgsav  •  08 Decembrie 2020, 23:33
Postat de rise pe 08 Decembrie 2020, 23:31

De ce crezi ca exista numere pe tricou? Ala negru si ala alb sunt la nivel de curtea scolii nu de UCL.

Sigur nu ai vazut fata. Ala avea numele pe tricou? Care era pe banca ? Iti dai cu parerea ca sa pari inteligent, fara succes!

elgabri
elgabri  •  08 Decembrie 2020, 23:37

Dar vedeti ce agresiv e tipul si ridica tonul la Coltescu in Liga 1 daca un antrenor ii vormea asa era in secunda 2 eliminat !

Vezi toate comentariile (37)
Comentează