INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Valentin Mihăilă a debutat în Serie A! Românul a jucat 15 minute în înfrângerea suferită de Parma în fața lui Torino

Valentin Mihăilă a debutat în Serie A!
Valentin Mihăilă a debutat în Serie A!

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2021 18:11 / Actualizat duminica, 03 ianuarie 2021 21:33

Chiar dacă a fost transferat de la CS Universitatea Craiova încă din luna octombrie, Valentin Mihăilă (20 de ani) a debutat la Parma abia duminică, în meciul pierdut împotriva lui Torino, scor 0-3.

Refăcut după accidentarea care i-a dat bătăi de cap în toamnă, Mihăilă a fost inclus în premieră în lot de Fabio Liverani, antrenorul Parmei, și a fost trimis pe teren în minutul 75, când Parma era condusă de Torino cu 1-0. 

Torinezii au deschis scorul încă din minutul 8, prin Wilfried Singo. Diferența a fost majorată de Armando Izzo, în minutul 88, urmând ca Armen Gojak să stabilească scorul final în prelungirile partidei. În acest moment, echipa lui Mihăilă se află pe poziția 16 în Serie A, la doar un punct în fața lui Torino (17). 

Clasament Serie A:

VIDEO. Emil Săndoi despre calitățile lui Valentin Mihăilă

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Vlad Chiricheș, gol în umilința suferită de Sassuolo cu Atalanta! Prestație slabă în defensivă: ce a făcut la cele 5 goluri

Radu Drăgușin, inclus de UEFA pe lista puștilor care pot exploda în 2021: „Înalt, solid, talentat. Urmăriți-l cu atenție”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
markjohn
markjohn  •  04 Ianuarie 2021, 03:21

inca o data se adevereste faptul ca acolo a fost vorba de spalare de bani. sa dai 6 milioane de euro pe o asemenea *** de jucator,este clar spalare de bani,mai ales ca vine de la o echipa care nu castiga nimica si este eliminata inca din primul tur de anonimi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wflo27
wflo27  •  03 Ianuarie 2021, 21:31

Și cât ați plîns după banii Spartei Praga sau ai lui Totenham, sper să văd râuri și aici( nu ca la Mitriță sau Băluță)/

doubleti
doubleti  •  03 Ianuarie 2021, 20:41

Am vazut meciul. Foarte slab. Parma are o echipa slaba, nu leaga nimic. Nici Torino n-a aratat prea multe in ciuda celor 3 goluri marcate. Antrenorul l-a introdus pe Mihaila probabil pentru a bifa niste minute, nu cred ca a mizat pe el sa schimbe jocul. Daca voia asta si daca-l cunostea pe propriul lui jucator, nu l-ar fi pus sa joace in dreapta, acolo unde el nu juca in mod normal pentru ca nu da randament in dreapta. Sa speram ca urmatoarele jocuri vor fi mai bune. Succes Mihaila.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează