FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Diego Fabbrini începe negocierile cu o formație din Liga 1 » Italianul vrea să câștige titlul

Diego Fabbrini (30 de ani), mijlocașul lui Dinamo, este pe lista de transferuri a campioanei CFR Cluj. +48   FOTO
Diego Fabbrini (30 de ani), mijlocașul lui Dinamo, este pe lista de transferuri a campioanei CFR Cluj.

Articol de - Publicat duminica, 03 ianuarie 2021 18:44 / Actualizat duminica, 03 ianuarie 2021 20:47

Diego Fabbrini (30 de ani), mijlocașul lui Dinamo, este pe lista de transferuri a campioanei CFR Cluj. 

Diego Fabbrini nu a fost prezent la reunirea lotului. L-a anunțat pe Ionel Gane că va ajunge luni și va merge direct la Săftica, dacă echipa decide să continue cantonamentul. Mijlocașul italian a avut prestații excelente în finalul anului și a atras atenția rivalelor din Liga 1. CFR Cluj are cele mai mari șanse să îi obțină semnătura. 

Dinamo îl poate pierde pe Fabbrini. CFR Cluj e interesată

FC Botoșani, prin vocea finanțatorului Valeriu Iftime, și-a exprimat public interesul pentru Fabbrini. Astra vrea și ea să profite de situația din Ștefan cel Mare. Salariul italianului e însă o piedică importantă în calea mutării. 

Singurul club care i-ar putea satisface pretențiile este CFR Cluj. Din informațiile Gazetei, campioana a intrat pe fir. Fabbrini e dispus să negocieze, mirajul titlului fiind un factor important.

Situație cu adevărat dezastruoasă la Dinamo » Picătura care a umplut paharul

Lotul prezent la reunirea lui Dinamo: 

  • Mihai Eșanu, Tomas Mejias, Ionuț Șerban, Ahmed Bani, Alexandru Răuță, Florin Bejan, Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore, Vlad Achim, Adam Nemec, Geani Grețu, Janusz Gol și Magaye Gueye, Paul Anton, Marco Ehmann, Aleksander Mitrovic, Cătălin Măgureanu, Ahmen Bani, Valentin Borcea și Andrei Radu.

VIDEO. Ricardo Grigore, declarații la reunirea lui Dinamo: „Suporterii au spus că sunt alături de noi. Încă trebuie să avem speranțe!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO Jucătorii de la Dinamo iau în calcul cel mai negru scenariu: „Situație dramatică, ne gândim și la faliment”

DINAMO. DDB face dezvăluiri incredibile: cum ar fi încercat Dorin Șerdean să trimită un jucător în Liga 1 » Fanii au blocat mutarea

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (24)
140611874433994
Sandu Pintilie  •  03 Ianuarie 2021, 23:34
Postat de markjohn pe 03 Ianuarie 2021, 23:19

daca ai fii din cluj ai cunoaste si tu ca daca cfr aka rusinea romaniei nu ar fii intrat anul trecut si anul asta in grupe era in faliment. daaca nu intra anul asta in grupele e.l.(si nu are cum) la anu se desfiinteaza. destul de simplu.

Daca "AI FI" din Cluj ai cunoaste limba romana si nu AI SCRIE atatea tampenii!

markjohn
markjohn  •  03 Ianuarie 2021, 22:22
Postat de cristian1970 pe 03 Ianuarie 2021, 22:16

As vrea sa văd pe gsp o investigație despre investitorii de la cfr:nimeni nu se întreabă cine e nelu varga, de unde are atâtea meleoane, ce firme are, sa vedem cifre de afaceri, bilanțuri, etc, hai săpați puțin sau nu vreți, sau nu vi se da voie? Sau e mai interesante articolele cu spanioli, mm sau prodanca??

acolo actionar majoritatr este sri. ce nelu varga:)))

189254898748309
Claude SH  •  03 Ianuarie 2021, 21:52
Postat de markjohn pe 03 Ianuarie 2021, 21:36

pai a fost dintodeauna. cfr sunt umiliti de serviciu din europa de cand s-a retras vitan barzesti din europa. o rusine inumana aceasta echipa de blatisti,la anu se desfiinteaza.

Voi vorbiți?! Se știe ca cel mai mare test al valorii este în competițiile europene. CFR a demonstrat de fiecare data ca nu e degeaba acolo. A bătut nume mari din Europa din Serie A sau Premiere League, și era cât pe ce sa facă un rezultat mare la München cu Bayern , când doar autogolurile lui Panin sau Cadu, au oprit rezultatul firesc de pe Allianz Arena. Sunt povesti din Champions League, povesti pe care Dinamo nu le are. Nu comparati Champions League cu acele competiții anterioare precum Cupa Campionilor Europeni, ca nu exista model de comparație. Practic ce exista atunci pana la semifinale , e de fapt tururile.preliminare de acum, iar ce era atunci în finale și semifinale se poate vedea acum în grupe. În rest cine sunt în primavara unei competiții europene sunt zei, zei ai fotbalului. De aceea ce a făcut CFR în anul 2020 cu Sevilla e de fapt o performanță. Eram acolo, eram aproape, poate data viitoare.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează