FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, atac dezlănțuit la CFR Cluj și Edi Iordănescu: „Bă, campionatul nu-l iei cu Istvan Kovacs!”

Gigi Becali nu l-a iertat pe Istvan Kovacs +23   FOTO
Gigi Becali nu l-a iertat pe Istvan Kovacs

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2021 22:51 / Actualizat joi, 07 ianuarie 2021 23:14

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a avut o intervenție televizată ca-n vremurile bune. Preț de aproape o jumătate de oră, latifundiarul a vorbit despre toate subiectele de interes din jurul echipei sale.

Deși amenințase în repetate rânduri că se retrage din viața publică, Gigi Becali n-a rezistat tentației de a lansa un atac la adresa CFR-ului, echipa care i-a suflat titlul FCSB-ului în ultimele 3 sezoane. Deranjat de unele declarații făcute de tehnicianul Edward Iordănescu, Becali a răbudnit la adresa campioanei.

Gigi Becali, atac la CFR Cluj și Edi Iordănescu: „Bă, campionatul nu-l iei cu Istvan Kovacs”

„Ei cred că un campionat se poate lua cu șmecherii. Bă, campionatul nu-l iei cu Istvan Kovacs! E puternică și CFR, dar Dumnezeu face dreptate. Lui nenea Edi nu-i convine că s-a antrenat în mocirlă. Nu se pune el cu Becali”, a spus finanțatorul FCSB-ului, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”. 

Ce a spus Edward Iordănescu

Edward Iordănescu (42 de ani), noul antrenor al campioanei CFR Cluj, a acordat primul interviu din 2021, la scurt timp după ce echipa sa a remizat în amicalul cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-1.

Tehnicianul și-a exprimat încă din primele zile ale anului marea sa nemulțumire: faptul că pauza competițională e mult prea scurtă, iar condițiile de pregătire de la Cluj lasă de dorit. Spre deosebire de FCSB, care se pregătește în Turcia, CFR s-a văzut nevoită să pregătească reluarea campionatului în România. 

„Avem multe dezavantaje, în special cu clima. Echipa a răspuns bine, a fost implicată, dar a trebuit să ne adaptăm la calendar, la program. Din păcate, e lucrul care mă supără cel mai tare. Încercăm să ne adaptăm. Băieții au răspuns bine, dar condițiile au fost foarte grele. Clima e dificilă, a plouat la Cluj și ne-am antrenat în noroi. E greu!

Gigi Becali nu l-a uitat pe Istvan Kovacs

De ce a folosit Gigi Becali numele lui Istvan Kovacs în ultima declarație? „Centalul” de 36 de ani a fost în centrul atenției la derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB din 13 decembrie, încheiat 2-0.

 Atunci, FCSB s-a considerat nedreptățită de arbitrajul lui Istvan Kovacs. Bucureștenii au cerut o lovitură de la 11 metri în minutul 2, la un henț comis de Mario Camora.

+19 FOTO

Clasament Liga 1: 

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului FCSB - Astra Giurgiu

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali n-a mai suportat! A intrat la TV, după ancheta GSP: „Nu puteam să primim o hârtie oficială. Dar cei de la DSP cu care am vorbit ne-au transmis că la revenirea în țară o să dăm o declarație”

EXCLUSIV. Șoc în Liga 1: FCSB, minimum 10 zile în carantină?! » Guvernul, DSP-urile și Ministerul Sănătății confirmă pentru Gazetă: „Nu există nicio derogare!”

Citește și:

Răsturnare de situație cu transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Gigi Becali a dat vestea: „Probabil azi”
Superliga
Răsturnare de situație cu transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Gigi Becali a dat vestea: „Probabil azi”
Au anunțat acum: Corvinul a ales între Europa League și dreptul de promovare » Florin Maxim a explicat care a fost motivul
Liga 2
Au anunțat acum: Corvinul a ales între Europa League și dreptul de promovare » Florin Maxim a explicat care a fost motivul
Universitatea Craiova a anunțat primul transfer al verii: „Contract valabil pe doi ani” » Lovitura dată de Rotaru
Superliga
Universitatea Craiova a anunțat primul transfer al verii: „Contract valabil pe doi ani” » Lovitura dată de Rotaru

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (18)
2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  08 Ianuarie 2021, 08:14

Ai grijă nea' Gigi că EXACT așa s-a luat cu arbitrii din corpul de balet gen isvan din Clooooj!!!!! Și Astra cu coltescu(asta pentru boul care crede că ăsta e fluierasul Stelei) și Viitorul și in două rânduri chefere așa au "suflat " titlul. Sper ca ,în adevăr, Dumnezeu să facă dreptate acum.

alenb
alenb  •  08 Ianuarie 2021, 01:48

Corect, campionatul se castiga cu Coltescu, Chivulete, Radu Petrescu si inca cativa sclavi ai ciobanului. Cand se impiedica Popescu in careu si primea penalty era bine, cand scapa ala de la Clinceni singur cu portarul si era faultat fara ca fecesebistul sa fie eliminat, era bine, cand era eliminat ela de la Arad dupa un banal fault de joc era bine.

elgabri
elgabri  •  08 Ianuarie 2021, 02:03

Hotul nu doarme de grija sa nu fie furat ;)) Aaaa ne si da lectii de morala

Vezi toate comentariile (18)
Comentează