FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA 1-2

VIDEO Răzvan Burleanu, „la cald”: „E un regres! Să facă Rădoi mai multe comentarii”

România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a tras concluziile la finalul jocului de pe „Ilie Oană”. +49   FOTO
România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a tras concluziile la finalul jocului de pe „Ilie Oană”.

Articol de - Publicat joi, 03 iunie 2021 00:25 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 00:52

România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a tras concluziile la finalul jocului de pe „Ilie Oană”.

.„A fost o seară nereușită. În niciun caz nu vorbim de o criză însă. Ne îngrijorează totuși ceea ce se întâmplă. Ceea ce Rădoi și staff-ul tehnic au avut ca obiectiv pentru acest meci, și cel cu Anglia, este să regăsim jucători noi pentru jocurile oficiale din toamnă. 

Am văzut foarte mulți jucători noi. Ar fi trebuit să arătăm altfel în această seară. Nici pentru jucători, nici pentru staff-ul tehnic nu e deloc ușor. Ne doream să câștigăm, astfel încât să avem o vară liniștită la dispoziție pentru a pregăti mult mai bine campania din toamnă. 

E rolul lui Rădoi să facă mai multe comentarii. E un regres, e categoric. Obiectivul e ca pentru luna septembrie să avem cel mai bun lot pentru această campanie de calificare”, a declarat Burleanu.

România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
+45 FOTO

3 detalii inedite de la România - Georgia:

  • ultimul jucător, până la Andrei Vlad, cu minute pentru România al cărui nume începe cu litera „V” a fost Dacian Varga, în urmă cu aproape 10 ani, pe 11 noiembrie 2011, Belgia - România 2-1;
  • Ba mai mult, legat de un alt debutant, Darius Olaru, ultimul cu litera „O” a fost Cristian Oros, pe 11 iunie 2011, Paraguay - România 2-0.
  • Ultimul dinamovist care a debutat la naţională: Sergiu Hanca, pe 10 iunie 2017, România - Polonia 3-1, antrenor C. Daum.

România - Georgia: doar 500 de suporteri în tribune

Deși s-au pus în vânzare 3.800 de bilete, în tribunele de pe „Ilie Oană”, au fost doar vreo 500 de fani, printre care și o mână de gruzini. Aceasta a fost prima reîntâlnire a suporterilor cu naționala, acasă, de la partida cu Suedia (0-2), din 15 noiembrie 2019.

Într-o atmosferă destul de molcomă, încălzită de tribune rareori, „tricolorii” au intrat pe teren cu un banner pe care scria: „După 565 de zile, cea mai frumoasă oră: împreună în peluza tricoloră!".

Gigi Becali, comentariu despre Rădoi și echipa națională

Citește mai multe știri despre România - Georgia:

„ROȘU” direct pentru Florin Tănase! Gest stupid făcut de golgeterul Ligii 1

Omul propus selecționer la națională, prezent la România - Georgia » Ce spunea Rădoi despre el

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (14)
hashtag_truth
hashtag_truth  •  03 Iunie 2021, 03:25

BRAVOOOOOOOOO !!!! ASTA INSEAMNA SA ITI ASUMI!!!! Ce cuvant frumos....ASUMARE...si dupa ???? NIMIC....MI-AM ASUMAT....GATA...Burleanu zici ca e C.E.O. la W.W.F....

mashca23
mashca23  •  03 Iunie 2021, 02:00

Mirele te rog sa ma scuzi ca sunt un inapoiat care nu iti vede calitatile de Guardiola, Klopp, Tuchel. Sunt convins ca in viitor toate federatiile vor alege selectioneri care nu au pregatit nici o echipa anterior. Nu renunta la principii. Sunt convins ca multi dintre noi suntem niste inapoiati fara Bentley si fara freza de copii de 15 ani, niste inapoiati care nu intelegem nimic din fotbalul asta. Sa ne ierti.

mentos
mentos  •  03 Iunie 2021, 07:36

Scopul acestui individ e să distrugă orice speranță pt suporteri. De aici și selecția unor antrenori slabi, schimbarea culorii tricourilor și dispariția tricolorului, neimplicarea federației în curățarea fotbalului intern (Becali face ce vrea de la conducerea unui club dovedit impostor, își pune fotbaliștii să semneze contracte în alb, face blaturi pe față cu Botoșani etc), forțarea petardelor ex-fecesebiste, eșuate de ani de zile: Chiriches e cel mai bun exemplu — ăsta trebuia zburat a 2-a zi după meciul cu Albania, angajarea habarnistilor în poziții cheie la federație etc. Ne duce lângă Malta în maxim 2 ani. O să vedeți.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează