FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Basarab Panduru, mesaj pentru Gigi Becali! I-a spus pe cine să pună antrenor la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 20:57 / Actualizat luni, 02 august 2021 22:25

Basarab Panduru a comentat situația de la FCSB și a avut un sfat pentru Gigi Becali.

Fostul internațional, care a lucrat ca antrenor și ca președinte la echipa lui Gigi Becali, i-a transmis omului de afaceri să-l aducă pe Cosmin Olăroiu, pentru ca formația roș-albastră să câștige din nou Liga 1.

Panduru îl propune pe Olăroiu la FCSB

„Crezi că anul trecut, dacă era Olăroiu pe bancă, îl dau acum pe el exemplu fiindcă e liber, mai pierdea campionatul? Sunt şanse foarte mari să fi câştigat. Dacă erai aşa cum eşti, la pas îl câştigi, cu Olăroiu de exemplu.

Cum ne permitem noi să avem mari antrenori ca Olăroiu, Dan Petrescu, Boloni fără echipe şi noi să nu profităm de ei?! A, e scump Olăroiu! Păi, stai, măi, puţin. Cât îţi aduce Olăroiu? Jucătorii valorează mai mult dacă vine şi îi antrenează Olăroiu. 

Dacă vin Boloni, Petrescu, Gâlcă sau nu mai ştiu cine, care nu au echipă, nu e normal că jucătorii ăştia, câștigând campionatul, să arate mult mai bine?”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

VIDEO  Ivan Mamut, soartă similară cu Zdenek Ondrasek la FCSB? „Nu se pliază, acolo trebuie altceva”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Suporterii FCSB s-au săturat! Mesaj caustic după declarațiile lui Gigi Becali: „Unicul dușman al echipei este în lojă”

CSA Steaua, gata s-o lase pe FCSB în Ghencea! Comandantul clubului dezvăluie: „Dacă legea îi dă voie, vom respecta legea”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
senin
senin  •  03 August 2021, 21:15

Basarab, dacă tu chiar crezi ca Olaroiu este antrenor.... , mai băiatule, habar n-ai de fotbal! (saluta-l pe Virgil, sper ca e sănătos , au trecut ceva ani ..., mulți! !)

753720451412471
Andrei Ionescu  •  03 August 2021, 15:05

Olaroiu are afaceri mari,nu cred ca ar mai pierde timpul ca antrenor,mai ales la gigi . Ca antrenor e mult de muncă și nu ai zi liberă.

ilarion
ilarion  •  03 August 2021, 11:44

De ce nu se apuca ciobanul sa facă școală de antrenori ca asa îl obliga legea și sa antreneze el. De ce mai adu e antrenori pe care sa ii umilească și sa le strice reputația?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează